chcete se namlsat na mongolsko?
Moderátor: Miky_CZ
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
chcete se namlsat na mongolsko?
kamarad tam prave ted je
online zapisky na beba.ontheroad.to cist odspodu

- low
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
proc myslis, ze to nejde bez sponzoru?????? ja o zadne sponzory netojim, bo jim pak musis bejt oddanej. napr uleham v pradle xxx do spacaku yyy ve stanu zzz, zazil jsem nemusim
radsi vejletuju navolno zadarmo dle toho jak chci ja a ne jak mne nekdo bude rikat, tady nam udelej kasparka, a budes spat v tomhle meste. srry. nic pro mne.

- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Mongolsko
Tak sem si to přečet celý a fakt dobrý. Tohle absolvovat Diskoškou jako samoplátce by asi bylo dost hustý. Při variantě strčit Disko do konťasu a zpátky po ose by byl úžasnej vejlet, kterej se jede jednou max dvakrát za život. (autem)
No kdybych měl někde vystrčit potetovanou zadnici s nějakou reklamou nějaké nejmenované fy. asi bych ji vystrčil. Za ten vejlet to stojí
Zdraví Miloš II
No kdybych měl někde vystrčit potetovanou zadnici s nějakou reklamou nějaké nejmenované fy. asi bych ji vystrčil. Za ten vejlet to stojí

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
low píše:proc myslis, ze by to bylo tak drahy? Pocitam ze kolem 120tis je realny odhad autem

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tak tak o 50% vyšší náklady než na Island.A to není hodně,když vemeš tu štreku.Akorát časově náročnější.( Aby tě po návratu poznali aspoň známýlow píše:proc myslis, ze by to bylo tak drahy? Pocitam ze kolem 120tis je realny odhad autem

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- low
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem pocital cestu tam i zpet bez kontejneru. Tvuj odhad km, je imho nesmyslnej, vem si do ruky mapu a poctej, at se alespon priblizis realite. S naftou je to v poho, vsak kluci musej tankovat po cca 200km a vetsinou tam benzinka je, tak i kdyby nafta byla jen na plovine benzinek, tak s autem, kde mas dojezd na zakladni nadrz 800km v poho.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Mongolsko
A za kolik se takový výlet dá pořídit?
Víza (UA, KZ, RUS-3x, MNG) 10 000,-
Zdravotní pojištění 4 000,-
Motorka ? oleje, filtry 20 000,-
Cesta tam - 22dní 20 000,-
Cesta po Mongolsku ? 30dní, 3 900km 9 000,-
Cesta zpět ? 13dní 16 000,-
Celkem ? 65dní, 24 800km 79 000,-
Je to odsud, ale nějak mi nesedí ty km.
pokud najel jak píše 900km. denně tak mu to vychází na 58500km, ale to asi bude úlet 900 denně to už je mazec i pro auto. MilošII
Víza (UA, KZ, RUS-3x, MNG) 10 000,-
Zdravotní pojištění 4 000,-
Motorka ? oleje, filtry 20 000,-
Cesta tam - 22dní 20 000,-
Cesta po Mongolsku ? 30dní, 3 900km 9 000,-
Cesta zpět ? 13dní 16 000,-
Celkem ? 65dní, 24 800km 79 000,-
Je to odsud, ale nějak mi nesedí ty km.

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
low píše:samozrejme jsem do toho nepocital predsatartovni udrzbu. Tu ma ocenenou na 20tis. Rocni pojistka k platebni karte stoji taky mene. Pres kazachstan nejezdit.

Miloš II
- low
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
ja sem si to rikal
)) muj velmi dobrej kamarad tonda grmela. (meri asi 151cm) Shodou okolnosti dojel na moto do ghany
loni. Letos byl sam dva mesice na madagaskaru, kde si na zacatku koupil motorkua na konci ji tam prodal. Od doby jeho cesty se trosku ceny hnuli. Nektere nahoru, nektere dolu. Na nem je spise zajimavy, ze to jel cely uplne sam. Najel nejakejch 24tis km, coz je realnej odhad. Btw tim vlakem z moskvy se da i autem, jen je to nejake moc komplikovane, ze tam auto musi byt snad tyden dopredu cico, takze se to nejak nevyplati.

Ja to nemyslel zle s tema sponzorama, spis me jenom napadlo, ze by nebylo od veci nejaky sehnat. Priznam se, ze diky horsi ekonomice jiz asi nebudu schopen na takovyhle vylety jezdit, protoze ty prachy do kupy nedam. A kdyz nedam, tak proste nedam. Kluci z matadoru maj auta taky polepeny, coz by mi nevadilo. To Mongolsko urcite vyjde na nejakou kacku, kdyz Maroko vyslo pri cenach nafty o 5 Kc nizsi nez ted pro dva na cca 50 tis.
Stavím se na stranu Stavrose a Miloše II, taky bych si auto či prdel nechal polepit za pár kaček navíc. I do hor by se to často hodilo a pár kamarádů, kteří v tom umí chodit znám. Ale sám nejsem ten co by si na to našel čas a zařídil si sponzora. Vše řeším dost na poslední chvíli a bez velkého rozmýšlení a o to je to potom všechno dražší...
Disco mi zachránilo život
No tak je neber sebou a nech je doma s chůvou
kdopak by se ti tam o děti staral, když bude mít dost práce sám se sebou 
Jinak kamarádka tam nějakou dobu pobývala a hrozně si Mongolsko chválila. Jen říkala, že OFF ježdění jí tam přišlo dost šílený a to má projetou celou outback Austrálii. No pravda je, že se po Mongolsku proháněla v dobách kdy jsme o navigacích jen slýchali. Tedy před sedmi lety pro mě navi obor byl ještě tabu.

Jinak kamarádka tam nějakou dobu pobývala a hrozně si Mongolsko chválila. Jen říkala, že OFF ježdění jí tam přišlo dost šílený a to má projetou celou outback Austrálii. No pravda je, že se po Mongolsku proháněla v dobách kdy jsme o navigacích jen slýchali. Tedy před sedmi lety pro mě navi obor byl ještě tabu.
Disco mi zachránilo život
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Mapa
Tak mi to nedalo pořídil jsem si mapu a už jezdím prstem po mapě po trase co ji dali kluci na motorkách
Miloš II

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: Mapa
Miloš II píše:Tak mi to nedalo pořídil jsem si mapu a už jezdím prstem po mapě po trase co ji dali kluci na motorkách![]()
Miloš II
Ty nedáš pokoj.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.