A organizátorům dík, bylo to pěkný, i když jsem musel brzo domů.
Moderátor: Rover
Dědek se sice utopil, ale sotva jsem ho nechal pofoukat si rozdělovač, tak vybublal ven o vlastní síle - nic mu jiného nezbývalo, Martin dorazil asi až hodinu a půl potomPavel píše:Teda šedesátko,ty ses nějak rozjel takhle topit dědka,kolik vás tam bylo celkem? Nedostal jsi v Bělči vynadáno že to máš moc špinavý?
Mít celé Bratronice pro sebe ve dvou autech bylo parádní, ale i tak jsme se málem na vrcholu jednoho výjezdu potkali, každý z jiné stranyMartin T píše:Byli jsme tam jen dva a v Bělči nás děsně sprdli. Kdes byl ty???
A organizátorům dík, bylo to pěkný, i když jsem musel brzo domů.
No a pro změnu ty 1960SeriesII, máš fotku svého Bernieho i s neodmyslitelným psím kamarádem přes celou zadní stranu obálky nového vydání "Built two last", který jsem měl ráno ve schránce.1960SeriesII píše:Rovere, jen tak mimochodem, máš na S2C foru blahopřání k narozeninám
Svého krasavce? Tj. Land Rover?! To je výborný reprezentační počinPavel píše:Já byl na Retro Prague na výstavišti vystavovat svého krasafce. Potom jsem jel do terénu křížit nápravy víc než je zdrávo s T.Ublem a se zdravým jádrem...Martin T píše:Byli jsme tam jen dva a v Bělči nás děsně sprdli. Kdes byl ty???
A organizátorům dík, bylo to pěkný, i když jsem musel brzo domů.![]()
![]()
![]()