Range rover
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Re: Range rover
LT 230 ma regulerni uzaverku diferencialu, kterou muzes zapnout zvlast, stejne jako u Disco nebo Defendra. Od roku 89 (a motoru 3,9l) se tam davali Borg Warnery, ktere maji jen viskospojku, ktera se zapne automaticky pri rozdilu otacek na prednim a zadnim kardanu a je vzdy zapnuta, pokud jedes v "low range". Na tvrdy off je asi LT230 lepsi, nicmene nemohu na Borg Warnera nadavat, mne to vyhovuje, ze "premysli" za mne a na me obcasne vylety po loukach staci 

-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
LT 230 je klasicky medzinapravovy diferak s uzaverom. Borg Warner je vizkozna spojka bez (alebo s automatickou) uzaverou.
Pre terenne pouzitie jednoszancne lepsia je LT230 ktora je aj v Defoch a Diskoskach.
Pre terenne pouzitie jednoszancne lepsia je LT230 ktora je aj v Defoch a Diskoskach.
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
Caute vsetci.Potrebujem radu chcem vymenit kamaratovy na range rovery r.v2003 olej v prevodovke.Aky tam ide olej a nejaky kvalitny,kolko ho tam ide,cena oleja a nejaky priblizny postup ako sa to vymiena.Vopred vam moc dakujem.cus
Dnes jsem si byl prohlédnout moc pěkné RRC 300 Tdi. Bohužel to ztrozkotalo na málu místa u řidiče. Nejsem žádný drobek (195 cm, 120 kg)
, ale takový nedostatek jsem nečekal, u Defa jsem docela v pohodě. Úplně se vzdát tohoto snu nechci, řešil to někdo? Menší volant určitě, ale např. upravit sedačku, je mi jasné že si za mnou ani dítě nesedne.

Je cosi pravdy na tom, že motor 300 Tdi pochazí z Alfy Romeo? Včera se mi snažil prodejce vysvětlit, že to je motor WM původem Alfa... Nechce se mi tomu moc věřit, už jen pod dojmem jak jsou motory Alfy "spolehlivé". 

300Tdi nemá s italy nic společného, je to ta nejlepši volba. Jestli je to auto hezký a ještě za rozumné peníze tak do toho jdi, určitě na tom neproděláš, kór u soft dashe. Až ho budeš milt doma tak pořešíš nižší sedačky abys se tam lépe vešel. Ty auta už nebudou a když tak za ranec
Country boy...
Je to za moc pěkné peníze (150 tis.), spodek skoro bez koroze, motor prý jel asi minutu jen na 3 válce, pak se chytil, já to ale neslyšel. Přišlo mi to OK. Startováno po dlouhé době. Tlumiče měkké, a opravovaný lak ve spodní části. Majitel mu nějakou péči dal, dvě baterie, nový tailgate, nové gumy, má prý aut více a nechce dva roky čekat než mu to někdo šikovný dá 100% do kupy.Rover píše:300Tdi nemá s italy nic společného, je to ta nejlepši volba. Jestli je to auto hezký a ještě za rozumné peníze tak do toho jdi, určitě na tom neproděláš, kór u soft dashe. Až ho budeš milt doma tak pořešíš nižší sedačky abys se tam lépe vešel. Ty auta už nebudou a když tak za ranec
- PETER SK
- tel.: 00421905614201
- auto: D 90
Rover píše:300Tdi nemá s italy nic společného, je to ta nejlepši volba. Jestli je to auto hezký a ještě za rozumné peníze tak do toho jdi, určitě na tom neproděláš, kór u soft dashe. Až ho budeš milt doma tak pořešíš nižší sedačky abys se tam lépe vešel. Ty auta už nebudou a když tak za ranec
No, ale podla r.v.91, a podla oznacenia tu: http://www.hendy.cz/homepage/detail/258187 to bude asi naozaj VM Motori tak pozor na to,
s 300 tdi to v tom pripade nema nic spolocne.
D90 td5
Aha, ten inzerát jsem neviděl, myslel jsem, že plati to že to je 300Tdi. Tohle ale samozřejmě třístovka neni, je to VM takže to je všechno jinak a auto bych koupil jen kdyby bylo opravdu v luxusním stavu a až by VM umřelo tak ho holt přestavět na 200Tdi nebo složitěji na 300Tdi. Ale nevím s VM bych teda váhal.
Country boy...
Rover píše:Aha, ten inzerát jsem neviděl, myslel jsem, že plati to že to je 300Tdi. Tohle ale samozřejmě třístovka neni, je to VM takže to je všechno jinak a auto bych koupil jen kdyby bylo opravdu v luxusním stavu a až by VM umřelo tak ho holt přestavět na 200Tdi nebo složitěji na 300Tdi. Ale nevím s VM bych teda váhal.
Inzerované to jako 300 Tdi není, prodejce tedy nekecal, jsem idiot, viděl jsem 2,5 TD a napadlo mne, že to nemůže být nic jinného než 300 Tdi, je tam opravdu VM, aniž bych věděl co to tedy pořádně znamená.

Ani mne nepřekvapilo, že píše 89 kW, říkal jsem si, že to má RRC jinak než def. 83 kW.