Diky Tomas - Bebop
Moderátor: Miky_CZ
ospravedlnujem sa za chaoticke informacie,ale nakoniec mozno dorazim,bez zien a snad sa dovtedy vyluhujem v coldrexe:) ..budem aktualizovat stav,aby v tom pani veduca (elsa) nemala bordel.dik.Roboff píše:no ja tiez hlasim chorobu takze budete mat o jedno miesto na vyjizdce viac.uzite si a tesim sa aspon na fotky:)
Odoslané z Lenovo A6000 pomocou Tapatalku
V tom pripade dekuji za skvelou organizaci a pokud byste jeste nasli i to lonske, beru obe.Lvice Elsa píše:máš štěstí chlape, 26 přepisuji na tebe a budeme se těšitsinda píše:No, clovek chvili nesleduje vlakno a je po cislech.
Jestli jsou jeste lonska, tak bych pozadal o 26ku. A prihlasil se na vyjizdku.
Diky
Jasně že jo, píšu tě na číslo 18 .-))Náčelník píše:Jak jsem psal, nějaké zbylé číslo bych bral.
Elso, vyjde to na mě?
Elsa je v poho .-)) zatím to dávám - těšíme se dojeďRoboff píše:ospravedlnujem sa za chaoticke informacie,ale nakoniec mozno dorazim,bez zien a snad sa dovtedy vyluhujem v coldrexe:) ..budem aktualizovat stav,aby v tom pani veduca (elsa) nemala bordel.dik.Roboff píše:no ja tiez hlasim chorobu takze budete mat o jedno miesto na vyjizdce viac.uzite si a tesim sa aspon na fotky:)
Koukejte se vypulírovat pane učiteli.Hanys_a_Kaca píše:Ahoj, 26 mám já, ale do naší rodiny zasáhla choroba a to nepremuzeme. Nemuzeme dojet, mrzi mne to, meli jsme domluveny i ubytovani atd, ale proste to nedame. kdo se nekdy snazil nekam vypravit s malejma detma tak snad pochopi. Tedy bych svou 26 prepustil, dá-li panbu a lvice Elsa, bude to možné.sinda píše:No, clovek chvili nesleduje vlakno a je po cislech.
Diky
Jasně, hlavně ať jsi večerŠtorky píše:Hlásím, že se taky přijedu podívat. Vyjížďku ale nestíhám, protože v sobotu dopoledne pomažu na ukončení sezony Touratechu.
Zdrávec M.
V8 ho nepotřebuje Franto.Franta D1 píše:Tak to mám nejvyšší čas dát na auto konečně ten naviják.![]()
Pojedu sám, takže kdyby byl nějakej mitfára, tak se může hlásit v plnej polní.
Děkujeme a panák-y si dámelow píše:Nu nezbyva nez poprat: uzijte si to. Pocaci slibuje skutecnou legraci. Bohuzel pracovni povinnosti behem LandRover Experience mne nedovoli dorazit. Dejte si za mne panaka. Low
Jasně, přijeď do kotle ! (Žamberecký kotel viz.strana 1)tomT píše:Bude možné přijet v sobotu někam na čumendu, když jsem teď bez auta?
Nějak jsem doma zaslechl přes rameno, že jí budeš mít.sinda píše:No, clovek chvili nesleduje vlakno a je po cislech.
Diky
Škoda, příštěSJ410 píše:Tak já také nemohu přijet, takže číslo 20 jest volné. Bohužel čas je největší
nepřítel......