ŽAMBERK mopadzi&MilošII&Kanec&Elsa&Vizour OFF ROAD DRIVING SHOW 4.-6.11.2016
Moderátor: Miky_CZ
- ArnyD2
- tel.: 6023434vosumvosum
- auto: DII
Re: ŽAMBERK mopadzi&MilošII&Kanec&Elsa&Vizour OFF ROAD DRIVING SHOW 4.-6.11.2016
Diky vsem, bylo to paradni. Diky zejmena panu taborovemu vedoucimu, ze me vzal stale lehce vylityho na projizdku aspon jako mitfaru 

- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
Re: ŽAMBERK mopadzi&MilošII&Kanec&Elsa&Vizour OFF ROAD DRIVING SHOW 4.-6.11.2016
tak ti to dufam o rok uz vyjdeKusto píše:Právě koukám že na autě není číslo 5 a jiné věci. Letos akce bohužel nedáváme ale za rok to už pujdeDoufám že jste si užili
uz mas 2 absencky

DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
- Kusto
- tel.: 602516325
- auto: D1 300 tdi
No jo no, dost mě to samotného trápígibson píše:tak ti to dufam o rok uz vyjdeKusto píše:Právě koukám že na autě není číslo 5 a jiné věci. Letos akce bohužel nedáváme ale za rok to už pujdeDoufám že jste si užili
uz mas 2 absencky

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Arny, myslím že mezi nás zapadneš stejně rychle jako jsi zapadl do Jevanské partyArnyD2 píše:Diky vsem, bylo to paradni. Diky zejmena panu taborovemu vedoucimu, ze me vzal stale lehce vylityho na projizdku aspon jako mitfaru

Stejně to je divná ves.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem co dorazili i té zimě. Celkem dorazilo 68 auťáků 4x4 z CZ, SK a A.
Děkuji i organizačnímu týmu - kancovi, Božence/tygříkovi, Petrovi Paškovi, Vizourkovi no a také else
Mikimu/Martinu Obstovi děkujeme za krásnou přednášku o cestě do Mongólie na motocyklech Yamaha. To bych chtěl jednou dát, autem
Veliký dík patří i městu Žamberk za podporu motoristického sportu a všem sponzorům uvedených na první stránce tohoto vlákna.
Vítr profukoval údolíčkem pořádně, takže i u ohně byl chlad znát.
Bohužel, umístění ohně je problematické, protože celá parkoviště je vysypáno frézovaným asfaltem a to by na buřtech bylo opravdu znát.
Úďovi buřtíky vypadali obdobně i bez asfaltu
Pro příští rok, jestli se do Žamberka vrátíme, víme co zlepšit.
Pro oheň vyhledáme jiné místo, aby byl v závětří.
Občerstvení zajistíme kvalitnější míněno s širší nabídkou hlavně teplých jídel atd.
Ještě jednou díky všem !!!
Děkuji i organizačnímu týmu - kancovi, Božence/tygříkovi, Petrovi Paškovi, Vizourkovi no a také else

Mikimu/Martinu Obstovi děkujeme za krásnou přednášku o cestě do Mongólie na motocyklech Yamaha. To bych chtěl jednou dát, autem

Veliký dík patří i městu Žamberk za podporu motoristického sportu a všem sponzorům uvedených na první stránce tohoto vlákna.
Vítr profukoval údolíčkem pořádně, takže i u ohně byl chlad znát.
Bohužel, umístění ohně je problematické, protože celá parkoviště je vysypáno frézovaným asfaltem a to by na buřtech bylo opravdu znát.
Úďovi buřtíky vypadali obdobně i bez asfaltu

Pro příští rok, jestli se do Žamberka vrátíme, víme co zlepšit.
Pro oheň vyhledáme jiné místo, aby byl v závětří.
Občerstvení zajistíme kvalitnější míněno s širší nabídkou hlavně teplých jídel atd.
Ještě jednou díky všem !!!
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Ještě je potřeba zmínit bezproblémové a příkladné chování všech účastníků a dodržování zásad pohybu po motoristickém areálu Žambereckého kotle, tak hlavně při výjezdu z něho na veřejné asfaltové komunikace. Vše se obešlo bez problémů, takže díky.
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych požádat všechny fotografy aby, jestli jsou svolní, zaslali do SZ třeba přes uložto, rajče, nebo leteckou poštu odkaz pro stažení fotek a videí.
Rád si je všechny založím do archivu.
Díky JirkoviDK za odkaz umístěný v tomto vlákně. První várku už mám tak uloženu.
Rád si je všechny založím do archivu.
Díky JirkoviDK za odkaz umístěný v tomto vlákně. První várku už mám tak uloženu.
- Lvice Elsa
- tel.: mám
- auto: Discovery 4
Je to za námi
, myslím že i přes velkou zimu a studený vítr, jsme si to užily všichni - každý po svém.
Doufám že i dětem se líbila razítkovaná a byli spokojeni - mmch, jsou všichni chytrý , otázky zodpověděli správně
a vědí v jakých vozech jezdí
Já musím poděkovat zejména Jarče od Pepina za skvělé buchty,(trhla rekord, tolik plechů naházela do auta i s pesanem.-))) výborný, chutný díky díky!!!!!
Mrzí mě že jsem se v neděli už nestihla s vámi rozloučit, ale vidina tepla domova byla větší
Mějte se krásně, my se organizačně na příští rok připravíme ještě o trochu více
a už teď mohu slíbit že změny budou .-))
Elsa

Doufám že i dětem se líbila razítkovaná a byli spokojeni - mmch, jsou všichni chytrý , otázky zodpověděli správně

Já musím poděkovat zejména Jarče od Pepina za skvělé buchty,(trhla rekord, tolik plechů naházela do auta i s pesanem.-))) výborný, chutný díky díky!!!!!
Mrzí mě že jsem se v neděli už nestihla s vámi rozloučit, ale vidina tepla domova byla větší

Mějte se krásně, my se organizačně na příští rok připravíme ještě o trochu více

Elsa

- victom
- tel.: 00421905467739
- auto: Defender puma 110 SW
- Kontaktovat uživatele:
Toho zlateho jééépa sme wapkovali asi hodinu, aby sme neriskovali pokutu. Aj tak sa doma posral a označkoval celý dvor.Franta D1 píše:No chtělo by to ohodnotit i kvalitu místního bahna.
Jestli už to někdo dostával z auta, tak mi potvrdí, že to je mazec.![]()
Drží to jak čert, špiní to, všude kam to upadne, tak to taky zůstane, maže se to jak...
Spíš to vypadá jak hrnčířská hlína a zatím je to nejvytrvalejší bahno ze všech srazů a wapka s tím má co dělat.
Když bych měl hodnotit kvalitu bahenní prahmoty v rozsahu 1-10, tak bych dal 11 bodů.![]()
![]()
Možná by s tím slo zalepit sem, tam nějakou tu díru v hliníku.
Čalúnenie interiéru si to bahno bude pamätať asi do konca života.
Oblečenie som musel 3 krát prehnať cez pračku.
Niekto sa pýtal kolko stojí plávajúca špz-ka v rakúsku... takže 15minút a 20,-eur. komple nové značky aj techničáky.
Inak všetko super, a už sa teším na ďlšiu akciu.
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ještě v neděli jsem zajel k brodu, voda byla čistá ale značka nikde.victom píše:Toho zlateho jééépa sme wapkovali asi hodinu, aby sme neriskovali pokutu. Aj tak sa doma posral a označkoval celý dvor.Franta D1 píše:No chtělo by to ohodnotit i kvalitu místního bahna.
Jestli už to někdo dostával z auta, tak mi potvrdí, že to je mazec.![]()
Drží to jak čert, špiní to, všude kam to upadne, tak to taky zůstane, maže se to jak...
Spíš to vypadá jak hrnčířská hlína a zatím je to nejvytrvalejší bahno ze všech srazů a wapka s tím má co dělat.
Když bych měl hodnotit kvalitu bahenní prahmoty v rozsahu 1-10, tak bych dal 11 bodů.![]()
![]()
Možná by s tím slo zalepit sem, tam nějakou tu díru v hliníku.
Čalúnenie interiéru si to bahno bude pamätať asi do konca života.
Oblečenie som musel 3 krát prehnať cez pračku.
Niekto sa pýtal kolko stojí plávajúca špz-ka v rakúsku... takže 15minút a 20,-eur. komple nové značky aj techničáky.
Inak všetko super, a už sa teším na ďlšiu akciu.
Snaha ale byla

- victom
- tel.: 00421905467739
- auto: Defender puma 110 SW
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka za ochotu a super výkend. Tesim sa na dalsiu akciu, a dufam, ze uz nic nepostracam, a nepoohybam.MOPADŽI píše:Ahoj, ještě v neděli jsem zajel k brodu, voda byla čistá ale značka nikde.victom píše:
15minút a 20,-eur. komple nové značky aj techničáky.
.
Snaha ale byla
- BAGETKA
- tel.: 605534420
- auto: Disko 1
- Kontaktovat uživatele:
budu se asi opakovat ale :
BYLO TO UŽASNÝ, A I Z TOHO MÁLA JSTE VYMAČKALI MAXIMUM.
SEM STRAŠNĚ MOC RÁD ,ŽE JSEM VÁS FŠECHNY ZASE VIDĚL
BYLO TO UŽASNÝ, A I Z TOHO MÁLA JSTE VYMAČKALI MAXIMUM.
SEM STRAŠNĚ MOC RÁD ,ŽE JSEM VÁS FŠECHNY ZASE VIDĚL
Disko 1- 2,5TDi - ve predu 5" vzadu 7" pneu 265/75/16 BFG AT +priprava pro navijak
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
I když jsme se Sabčou poděkovali organizátorům za možnost potkat se zase po čase s dobrými lidmi už při odjezdu,tak ještě jednou dík za príma dva fajnový dny. I když jsme soutěž museli z jistých důvodů předčasně ukončit tak vyjižďka nám to vynahradila. Dle mého názoru to byla skvěle vybraná trasa
. Tímto děkuji i kolegovi který mě jemně a s citem popotáhl za prdel když sem si na vyjížďce špatně najel
. Možná sme mohli ještě houfně přepadnout Pepu v tý jeho tajný chajdě ...tolik kafe by určitě neměl
. Příští ročník jedeme určitě znova
.

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
No a ještě bych chtěl soukromě poděkovat Garfieldovi za vynikající mňamku na cestu domů ...moc moc děkuji a velice si toho vážím. A dále mé díky patří prima člověku "victom" za opravdu vynikající ochutnávku jeho výrobků. Musím popravdě říct, že za posledních XXX let sem lepší uzeninu a domácí chléb ve své mlsné hubě neměl.

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
To mě uniklo a nutně to potřebuji také ochutnatfugín píše:No a ještě bych chtěl soukromě poděkovat Garfieldovi za vynikající mňamku na cestu domů ...moc moc děkuji a velice si toho vážím. A dále mé díky patří prima člověku "victom" za opravdu vynikající ochutnávku jeho výrobků. Musím popravdě říct, že za posledních XXX let sem lepší uzeninu a domácí chléb ve své mlsné hubě neměl.![]()
![]()

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
tak jsem konečně doma, děkuji všem pořadatelům za super akci, lukesovi za parádní výkon za volantem při razítkované a souhlasím s fugínem, domácí chleba a uzeniny výborné
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Gumidek2012
- auto: DISCOVERY 1
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Pekna akce, moc se nam libilo