Tú spomínanú D2 V8 som videl na inzeráte ešte koncom minulého roka, keď som hľadal ja. Ak je to ona, tak sa predáva už pomerne dlho, ale treba ísť pozrieť a zhodnotiť stav.
Je to 2002 a to je jedna z posledných pred faceliftom, takže uzávierka tam asi nebude.
V každom prípade ja mám tiež D2 4.0 V8 a aj napriek tomu, že som reálne kúpil vrak, tak som spokojný a nepustím ju za nič. Ono zasa na tom mojom aute bolo toho pokazeného celkom dosť, ale vždy jazdilo a vždy som prišiel domov.
Spotreba D2 V8 je kapitola sama o sebe. Ja ju mám ako daily car, lebo nabehám málo kilometrov a jazdím iba po meste a chodím tak za 20L/100km (nemám LPG, lebo kufor potrebujem). Na cesty dlhšie ako 10km používam Toyotu AurisTS od manželky
Ak to chceš hlavne ako OFF-ROAD, tak je dobrý a s dobrými gumami prejde dosť, ale na ceste to nemá obratnosť a stabilitu hocijakého SUV a to mám na svojom dosť dobrú a hlavne ešte funkčnú výbavu v podobe aktívneho stabíka (ACE), vzduchového pruženia (SLS). Hlavne teraz, keď je zdvihnuté a na terennejších pneu, tak v teréne som získal, ale na ceste sa to trošku zhoršilo.
Ak hľadáš "off-road" na cestu, tak D2 ťa asi uspokojí len v sériovom stave a bez terénnych kolies. Je to proste ťažké auto s rámom a dvoma tuhými nápravami.
Dobre vyber ...

Seriový LR Discovery II V8 s mnohými závadami, ale je to láska na prvé naštartovanie.
Tak už až tak sériový nie je: podvozok od TF +2" a k tomu Hankook DynaPro M/T RT03 265/75R16 a konečne uzávierka medzidifu