Zkusím se zaptat i tady....na tom správným fóru...

Moje hledání hobby offíku na cesty na východ mi zatím nějak nevychází, tedy sonduji a chytám rozumy, co by to tak asi mělo být.... Co říkáte Land Rover Discovery? Nic moc o této značce nevím......je to ale doufám bez výškové regulace podvozku. U některých inzerátů je totiž psaná, u některých ne. Je to snad výbava za příplatek, nebo chyba v popisu? Nerad bych si naběhl a koupil komplikace na kolech. O problematice výškové regulace podvozku a dalších chytáků s počítačem, zamykáním po odpojení a připojení baterky, programování čidel elektrických oken a td u Range Rovera., jsem se již dočetl.....už jsem dokonce skoro koupil nádherného Range Rovera, který mě svým pohodlím i chováním za jízdy naprosto uchvátil...ale byl mi rozmluven, páč pro balkánské výlety do hor potřebuji určitě auto s jednodušší elektronikou, než má tento obřík. Výkon motoru cca 135PS u T5 - 2,5 mi stačí, opravdu nemám v plánu tvrdý cross. Pouze couračky po nezpevněných bahnitých horských cestách.....prostě.....Discovery kolem roku výroby 1999 se mi fakt líbí. V automatu, s klimou a v naftě.....Díky za odpovědi.
P.S. Toyotu fakt nechci....