Obrovská gratulace a trochu i bledá, ale konstruktivní závist...
V každém případě zkus kontaktovat Martina T tady z fora, je to člověk, který o jedničkách ví u nás asi nejvíc a má i zmáklé všechny možné kontakty na díly, zkus i pana Ubla, má doma asi čtyři kousky, technické věci se dají konzultovat i s mým bráchou, který má zrovna jednu na dílně na renovaci...
No to bych se někdy k panu bratrovi rád podíval No v první fázi to musím dostat do Čech (což mimo jiné znamená, že pojedu na ostrov s velkou károu a mohu něco přiložit), pak to chci zprovoznit, zjistit co chybi (mimochodem palubka je prý kompletní, a jsou k tomu i hořejšky dveří a konstrukce plachty) no a pak renovace. Spoléhám na jednoduchost, tak to snad nebude tak vyčerpávající. Auto nebylo nikdy v civilním provozu, je to armádní kus, a v takovém provedení ho chci udělat. Nějakou zajímavou verzi...
No mně nějak nedocvaklo, že je v Anglii, tedy tím pádem skutečnost byla asi o kus veselejší než ty cifry co jsem včera psal na sz, jen ta cesta je dlouhá ... Až jí přivezeš pošli pořádný fotky ze všech stran...
Pánové, všem, kdo touží po 101FC doporučuji, aby se podívali na www.dunsfold.com a klikli na vehicle sales. Za následující bezesné noci však nenesu žádnou zodpovědnost.
Martin T píše:Pánové, všem, kdo touží po 101FC doporučuji, aby se podívali na www.dunsfold.com a klikli na vehicle sales. Za následující bezesné noci však nenesu žádnou zodpovědnost.
Já mám vybráno, 101 FC nebo Vampire, ale rozhodně bych chtěl tu rarytku na konci - 100" prototyp. To jsem chtěl postavit z SIII pickup nebo 109 na podvozku Discovery už před pěti lety.