p.s Těch kačáků by mohlo být víc.Mě nevadí auto ze stotisícových sérií a proto ho neprodám ( lacino ?!).Mám radost,že to projede víc než sem si myslel.

Moderátor: Miky_CZ
RudoK, pořád mám LR a možná s ním i umřu. Je pravda, že nejsem do auta zamilovaný, ale mám ho rád. To, že máš auto ze statisícové série Ti vadit opravdu nemusí, protože D3 je mezi 4x4 vyjímečná i tím že vypadá, jak velké auto na hraní a pro mnohé jím i je. Já měl na mysli jen vyjímečnost limitované série. kdy jsem nevyužil 2 nabídek na výměnu za TD 5 , ale i třeba BMW 3. Výměnu za D3 mi pochopiteně nikdo nenabídl.RudaK píše:Podle slova klasika : " Mě nevadí,žes vstůpil,ale žes vystůpil.Já sem byl,su a budu ... Landroverista![]()
![]()
"
p.s Těch kačáků by mohlo být víc.Mě nevadí auto ze stotisícových sérií a proto ho neprodám ( lacino ?!).Mám radost,že to projede víc než sem si myslel.![]()
![]()
A točí se kolem nich fajn parta lidí se stejným postižením.
![]()
HOWG
Jsem rád, že můj postoj někdo i akceptuje a nelituje mne.RudaK píše:Jasně.![]()
Ti kterým je jedno s čím jezdí jsou uživatelé.Já se řadím mezi majitele a těm není jedno s čím jezdí.A to nejezdim na hory
, ale do hor si dám říct.
Nestojí na špalcích, jezdím i v zimě, když není sníh. V průběhu roku minim. 1 x týdně jede. To dobře vím, že co se nepoužívá čert bere 2x rychleji. Mnoho jiných používá takový auto jen o víkendu. Důležitý aby nestálo delší dobu. Minulý majitel ji v NL neměl ani přihlášenu a já ji tady registroval na značky po 5ti letech a 7 dnech. Ale první vlastník najel za počátečních 5 let 102000 km.RudaK píše:Alfe proto je zachovalá,páč bývalý majitel jak si psal omarodil a ty s ní jezdíš v létě po asfaltu.Tak že nemá být proč na ní něco vidět.Akorát to je jak ze sudem.Pokud ho nepoužíváš tak vyschne a teče - auto který nejezdí tak je na tom stejně jak ten sud.Dal bych to na špalky,nebo za chvíly budou bouchat kola.![]()
![]()
![]()
Nebo dopadne jak moje noha.Ale někdo to zas opraví,jak moji nohu.A zas to bude dobrý.
![]()
p.s. Pozor Disco nerezaví,ale koroduje.Za rozbitý pacoše Ruda
Jo, na co Tobě stačilo ohniště on potřeboval crossku Hold i bývalý mistr Holandska v motokrosu se někdy utne.Nedomnívám se, že s ní nikdo nikam nechce. Naopak si myslím , že by se našla spousta zájemců, kteří by Camelku rádi projeli v pořádném terénu nebo jeli na expedici. Jezdím do terénu s Hiluxovou, ale Karel mne do SOSnové s Toyotou nepřipustil.RudaK píše:Podle toho už stojí dost dlouho!!!Ještě že ji občas vyvětráš.Jinak by klesala na ceně víc než klesá.![]()
![]()
Čerpám s toho co tady píšeš.Bývalý chtěl jet,ale zdraví mu to nedovolilo.Tak že je vizuelně zachovalá.Akorát s ní nikdo nikam nechce.Aby nestratila na ceně.
Dobře víš proč Karle, jsem psal, že ji postavím někde na kopec, kde nebude zacákná od bláta. Dobře si pamatuji, když si sám ma minisrazu u Olomouce, když si ji viděl poprvé, prohlásil, že pod 400 tis.Kč ji nemám prodávat a že chápeš, proč ji do terénu netahám. Také se jednalo o sraz a poježdění. Nechápu, proč najednou měníš názor. Také mně u Tebe trochu mrzelo, žes někomu povolil dojet s Mitsubishi ale já s Toyotou nemohl, byť si dobře věděl, že LR do bláta nevytáhnu. Měl si mi napsat, ať s Camelkou nejezdím, že bez poježfění nebudu na srazu. Opravdu jsem musel bla bla bla odjet, protože se moje a známého děcka vracela z Řecka a vykládka byla v Brně. Já je do Brna vezl, on je měl dovézt. V pátek večer se ožral a musel jsem to řešit já. Sice to tady na fórum nepatří, ale bla bla bla vypadalo trochu jinak. Chtěl jsem zůstat v SOSnové do neděle.karel píše:Dobře víš proč Alfe, přijel jsi sice Camelkou, ale nic sis neprojel,dokonce jsi nejel ani tam, kde si troufli kluci s freelošem.Já vím budeš se teď omlouvat, že jsi musel nenadále odjed a bla bla bla, ale ono každé auto,které se "zašpiní" od bahna se dá bez větších problémů umýt.Zkrátka sraz bez poježdění není sraz
To Karel :karel píše:To ALF:
Můj názor je pořád stejný a pokud jde o setkání v Horce, tak všichni uznali, že je auto zachovalé, ale za ty peníze normálně neprodejné, bez ohledu na limitovanou sérii.Mešky nemohl přijet do Sosnové s LR, ale je to člověk,který se točí dost dlouho okolo LR a chtělo ho poznat více lidí, tak by mohl přijet třeba i na kole.Ostatně ty kdyby jsi přijel Toykou nikdo by tě nevyhazoval,jen by se na tebe většina lidí dívala divně.
Tohle beru jako poslední příspěvek k tvojí Camelce, víc se vyjadřovat nebudu, což ostatní jistě ocení