Kdo by se chtěl přidat, nechť nelení a ozve se. Nejedná se o žádný hardcore. Spaní většinou v kempech, tam kde to půjde, tak mimo

TERMÍN: 22.-31.8. (nebo dle dohody)
Moderátor: Miky_CZ
Vřele dopručuji, 2006,2007 jsem také byl a super záležitost.Ken píše:Chtěli bychom s rodinou navázat na loňský alpský výlet, tentokráte pokračovat více na západ, tj. projet kus Švýcarska, Itálie a Francie (body dodá low+ dohoda).
Kdo by se chtěl přidat, nechť nelení a ozve se. Nejedná se o žádný hardcore. Spaní většinou v kempech, tam kde to půjde, tak mimo.
TERMÍN: 22.-31.8. (nebo dle dohody)
Rudo, a stihneš i ten Banát ?RudaK píše:Kene jak jsem říkal.Rád bych se zůčastnil.Uvidíme ...
Kene, to bych také jel... Je toho ale nějak móóócKen píše:Rudo, počítám s Váma (jak jsme se bavili)
Nároky na techniku nijaké snad jen, aby to auto to ujelo. Kilometry nijak definitivně stanoveny nejsou (odhaduji to někde kolem 3.000km). "Na divoko" se dá spát snad jen v Itálii, jinde bych tu pokutu nerad riskoval, takže chatky, kempy...co bude k mání. Třeba v Rakousku jsou ty kempy opravdu luxusní, jak je to dál nevím, proto tam jedu
. Jedou i ženský (a psi), takže opravdu nic brutálního a humusoidního by asi ani neprošlo
![]()
![]()
MOPADŽI píše:Rudo, a stihneš i ten Banát ?RudaK píše:Kene jak jsem říkal.Rád bych se zůčastnil.Uvidíme ...