Odoslané z Lenovo A6000 pomocou Tapatalku
Moderátor: Miky_CZ
dojdi aj s detmi,ja zoberem 1 ks asi tiez;)Acon píše:Ak budem sám bez detí, tak dobehnem.
Oficialne sa to uz neda,neni to uz 4x4centrum,je to len pozemok,kde sa navaza bordel zo stavieb v okoli...cize v podstate Illegaldiscovery1liptov píše:Umely kopec je znova oficialne na jazdenie ci?;#) lebo viem ze ked patrik z grobu vravel ze sa to tam uz neda...
khmm..., khmm, ....krtko píše: ....a zrejme jedina V8
Hahah prepac,som si nevsimolpooh píše:khmm..., khmm, ....krtko píše: ....a zrejme jedina V8![]()
Po posledno zraze s deckami som si povedal, že dosť. Ideme na výstup na Zobor, takže sorry, nedorazím. Rodina má prednosť.Roboff píše:dojdi aj s detmi,ja zoberem 1 ks asi tiez;)Acon píše:Ak budem sám bez detí, tak dobehnem.
Odoslané z Lenovo A6000 pomocou Tapatalku
Škoda že to tu nebolo skôr inak by to nebol žiadny problém. Zajtra to už bohužial nestihnem vyriešiťkrtko píše: A este jedna prosba,keby niekto vedel doniest aj suche drevo,budeme robit caj,tak nech nam vydrzi teply a deti nech tiez maju teplo![]()
Nevadi,uz sa nasiel Tomy,ktoremu budeme dakovat za teploMacej píše:Škoda že to tu nebolo skôr inak by to nebol žiadny problém. Zajtra to už bohužial nestihnem vyriešiťkrtko píše: A este jedna prosba,keby niekto vedel doniest aj suche drevo,budeme robit caj,tak nech nam vydrzi teply a deti nech tiez maju teplo![]()