p 38 DT alebo DSE ?
p 38 DT alebo DSE ?
Ahojte
Viete mi prosím vysvetliť rozdiel v Range Rover 2.5 DT (1996) a Range Rover 2.5 DSE (1996) ?
Podľa techničáku netuším čo mám.
Ďakujem
Viete mi prosím vysvetliť rozdiel v Range Rover 2.5 DT (1996) a Range Rover 2.5 DSE (1996) ?
Podľa techničáku netuším čo mám.
Ďakujem
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Re: p 38 DT alebo DSE ?
Výbava. DT je max. sociál
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
Tak ti pekne ďakujem,celý život sa snažím a nakoniec mám socku auto

hľadaj pozitivacyril1967 píše:Tak ti pekne ďakujem,celý život sa snažím a nakoniec mám socku auto![]()
![]()
![]()

Presne to mi napadlo ako prvé,čo nemám to sa nepokazí.
Mám rád moje auto,no ak by som bol čítal toto fórum pred jeho kúpou nikdy by som ho nemal.Našťastie nejaké tie mechanické veci viem dať do poriadku lebo inak by som už určite bol majiteľom papierika o zošrotovaní vozidla.
Mám rád moje auto,no ak by som bol čítal toto fórum pred jeho kúpou nikdy by som ho nemal.Našťastie nejaké tie mechanické veci viem dať do poriadku lebo inak by som už určite bol majiteľom papierika o zošrotovaní vozidla.
Nadruhou stranu...Range Rover v sociál verzi...To bych si radši vzal něco jiného
Ale ať slouží a doufám že dorazíš na P38 MEET 2017 který pořádám 

ex D1 300tdi
ex Def 110 td5
ex P38 tds
ex P38 TD
ex P38 4.6hse
ex L322 Vogue 4.4
L322 Vogue 3.6
Discovery 3 HSE
ex Def 110 td5
ex P38 tds
ex P38 TD
ex P38 4.6hse
ex L322 Vogue 4.4
L322 Vogue 3.6
Discovery 3 HSE
Keď som si ho kupoval,netušil som v podstate ani čo je Range Rover,napokon z toho vznikla láska,no taká čo ťa vždy potrápi.Do rána sme mali -25 tak teraz pre istotu neštartujeme 

Káble musia byť hodené v zadu preistotu aj cez leto 

na orave nápodobne, viď moj dotaz v inej sekcii:cyril1967 píše:Keď som si ho kupoval,netušil som v podstate ani čo je Range Rover,napokon z toho vznikla láska,no taká čo ťa vždy potrápi.Do rána sme mali -25 tak teraz pre istotu neštartujeme
stormrage píše:jedna aktuálna otázočka ohľadom nabíjania autobatérie v týchto mrazoch:
momentálne je vonku už od piatku -26 stupňov, auto bolo použité naposledy v piatok so zdĺhavým štartom, v sobotu stálo a zajtra by som ho chcel preštartovať no pri týchto teplotách očakávam problémy, preto sa chcem opýtať či nejako nepoškodím autobatériu ak ju napojím na malú automatickú nabíjačku (bosch c3) priamo v aute počas mrazu bez odpojenia svoriek a trošku ju pred štartovaním "povzbudím".... ak totiž odpojim batériu - zresetuje sa mi centrál a nenaštartujem vobec (p38 bohužiaľ stále s immobilizérom) ...... názory na takéto dobíjanie na nete sa líšia tak vopred ďakujem za nejaký postrehdíky
Ja mám baterku v aute a na nabíjačke,niekde som to tu už čítal a minimálne v mojom prípade ak nechám odomknuté auto a tak odpojím a potom rovnako pripojím baterku vždy mi všetko fungovalo bez problému
hmm, vyskusam, ale az ked sa oteplicyril1967 píše:Ja mám baterku v aute a na nabíjačke,niekde som to tu už čítal a minimálne v mojom prípade ak nechám odomknuté auto a tak odpojím a potom rovnako pripojím baterku vždy mi všetko fungovalo bez problému

nejaké bližšie info o tej akcii?LukyMory píše: P38 MEET 2017 který pořádám

neviem zatiaľ o tom nič,ale s mojim verklíkom by som po Prahu ani nedošiel