Fotit určitě budu, zatím rozebírám a fotím do archivu, neb to pak budu muset dát dohromady, a to bude jistě horší.MadTom píše: 15 led 2017 21:29 Jsi jeden z mála co chce Sérii na skutečné ježdění, nikoliv na občasný výlet do sousedního okresu, nebo "do vitrínky". A že to budeš dělat jinak než většina, to je přece dáno tím, na co to auto chceš. A nikomu kdo o těch autech něco skutečně ví, to vadit nebude, protože originál jsou to pracovní auta, která se různě upravovala a používala. Tak proč v tom nepokračovat.Hlavně to foť a dávej se obrázky. Až se potom vydáš na cestu a bude potřebovat poradit, tak si tady na obrázku najdeme co jsi vlastně stvořil, a budeme se mít nad čím dohadovat, co že se nepovedlo a co se mělo udělat jinak.
![]()
Elektrika bude celá nová, ten nový motor a jinak nic upravovat nebudu. Chci, aby auto vypadalo stejně jako nyní, pouze přijde rezerva na kapotu a zahrádku na střechu.
No a když se bude pořád něco kazit, Toyota v záloze

Ono se kazit bude vše, když někdo naloží 2 tuny věcí, dá plyn na podlahu a pojede jako bezmozek

Já mám optimistický náhled na svět, myslím, že většina lidí je dobrá, nepřipouštím si, že by něco mohlo být špatně a všichni kolem říkají, že jsem dítě štěstěny, neb si nemám v žádném směru na co naříkat. A věřím, že to bude i případ má Série. K autu se chovám tak, jako by mělo duši, promlouvám k němu, pozdravím ho, no a Micina na minulé cestě se za to odvděčila spolehlivostí, dovezla nás všude kam bylo třeba. ...jsem se nějak rozepsal