Já už bych se taky chtěl svézt a nebo se někde potkat... my můžeme třeba spolu břichoplazembrudr píše:Co je s vama? To si zas mám pořídit LR aby vás bylo víc a někam se jelo![]()

Moderátor: Miky_CZ
Já už bych se taky chtěl svézt a nebo se někde potkat... my můžeme třeba spolu břichoplazembrudr píše:Co je s vama? To si zas mám pořídit LR aby vás bylo víc a někam se jelo![]()
Jasně, je to pro děti do 6. třídy.czech_daver píše: 28 led 2017 18:59 Ahoj, jsem z Brna a ještě jsem neměl možnost se k nikomu přidat na výjezd. Mohl bych se přidat? Případně projedu to s neupravenou D2 na zimákách?![]()
Tak to zní dobře, adresa je použitelná ta z odkazu v tvojem podpise?Old Black píše:Jasně, je to pro děti do 6. třídy.czech_daver píše: 28 led 2017 18:59 Ahoj, jsem z Brna a ještě jsem neměl možnost se k nikomu přidat na výjezd. Mohl bych se přidat? Případně projedu to s neupravenou D2 na zimákách?![]()
Ahoj Oldo, s cim ty tam vlastne jezdis? Co ti zustalo v garazi?Old Black píše:Ano: 49.176126, 16.406635
Jedeme jen možná trošičku nestíháme [emoji22]Old Black píše:Nezaspali jsme.
Jo, nakonec dojel rychle. Ale největší sranda že sem k tomu kolu připnul kompresorek a za 20min bylo kolo nafoukle a ještě furt je, uvidím ráno, ale je mi to záhadou. V tom původním sem našel hřebík.Old Black píše: 29 led 2017 17:35 Bylo to fajn!
http://oldblack.galerie.cz/6557240-zimni-okruh#
Už jste doma?
já bych jel jak sviňa, ale tento víkend bohužel nemožu