Hovada lidi
Moderátor: Acon
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Hovada lidi
Dnes ně nějaký kretén vytlačil ze silnice a co myslíte? Odjel, místo aby mě vytáhl. A to mě dneska dávali novou spojku. Ta spojka na Free stojí za hovno.
Free Td4 2004 HSE automat
- 22lukas277
- tel.: 0915354378
- auto: RRC OM606 SuperTurbo
Re: Hovada lidi
S čím ťa vytlačil ?Hunter píše: 02 úno 2017 19:46 Dnes ně nějaký kretén vytlačil ze silnice a co myslíte? Odjel, místo aby mě vytáhl. A to mě dneska dávali novou spojku. Ta spojka na Free stojí za hovno.
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
vyhrabal a spojka dostala zabrat nejhorší že tam byl děsněj pčíkop
Free Td4 2004 HSE automat
- Gumidek2012
- auto: DISCOVERY 1
Některým bych zakázal do konce života jezdit!!! Onehdá jsem navečer vezl vnuka do Znojma na break. U Vrboveckého houpáku jsem najednou znejistěl, protože se mi zdálo, že vidím proti sobě čtyři světla. Dupl jsem na brzdu a rychle co nejvíce na krajnici. Ty čtyři světla byly ty vrchní poziční světla kamiónů. Houpák, kde je dvojitá plná čára, tak kamión v kopci předjíždí jiný kamión, aniž ví co bude za horizontem.
Radši nedomyslet, co by se stalo, kdyby mi to tak rychle neseplo v hlavě.

...jojo...to co popisuje gumidek se mi stalo s malou obmněnou autobus předjížděl kamion - na rovině těsně po setmění,mžilo - já stál na brzdě vymet drny na krajnici a počítal v jakým rozestupu jsou stromy abych to pustil do pole, naštěstí jsme se vešli...korunu tomu nasadil neosvětlený cyklista v mým směru, který se vynořil ve chvíli kdy jsem chtěl zařadit za dvě...v mžiku jsem stál znova...ještě teď když si vzpomenu mám pot až
...toho vola co řídil autobus bych jednou rád potkal, abych měl představu jak takový hovado vypadá...
...jinak před měsícem jsme s Kamčou asistovali jistému důchodci, který vezl vnuka na pohotovost ze zlomeným prstem a skončil ve škarpě, protože za jednoho z mála letošního hustého sněžení po tmě mu nějakej chvátalík pustil dálkový v lese kde je to fakt úzký a jsou dooost hluboký škarpy...taky mu ani nezamával...
...jsme rádi za lanďáka

...jinak před měsícem jsme s Kamčou asistovali jistému důchodci, který vezl vnuka na pohotovost ze zlomeným prstem a skončil ve škarpě, protože za jednoho z mála letošního hustého sněžení po tmě mu nějakej chvátalík pustil dálkový v lese kde je to fakt úzký a jsou dooost hluboký škarpy...taky mu ani nezamával...
...jsme rádi za lanďáka

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
Před dvěma týdny jsem za soumraku v naložené skříňové dodávce cestou po I/35 z Hradce směr Olomouc zažil taky moc pěknou věc - kamion se rozhodl mě (a potom další auto přede mnou) předjíždět přes dvojitou plnou i přesto, že jsem jel cca 90.
No zanadával jsem si, to je fakt, ale naštěstí v protisměru nikdo nebyl a jemu se to nějak podařilo. Nepochopil jsem dosud...
No zanadával jsem si, to je fakt, ale naštěstí v protisměru nikdo nebyl a jemu se to nějak podařilo. Nepochopil jsem dosud...
DIII 2.7 TDV6 SE-2007
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Mě to stačilo ve středu autobusem z Olomouce do Brna - zpoždění cca 2,5 hodiny. Když už jsme jeli po nějaké okresce a doprotivky jel kamion, tam my jsme skoro zastavovali a kamion ani nezpomalil. A nejlepší bylo, než jsme se vymotali za zácpy okolo ucpané dálnice, tak nás najednou předešel slovenskej cikán s hůlčičkou v ruce, kterej tímto způsobem v protisměru razil cestu druhému, co řídil auto. Už dlouho jsem se tak nenasmál. Docela se divím, že všem kteří jeli proti nám a museli tomu blbovi uhýbat se chtělo, a nikdo nevylezl aby ho proplesknul.
O den dřív jsem tahal ze škarpy 3 auta, a u dalších dvou zastavoval, jestli něco nepotřebují - ty už nemělo smysl tahat. Nepochopím, že někdo nestaví, pokud je nehoda vidět. Jsem zvědavej, co takoví lidi budou říkat, až se to stane jim samotným. A přitom, ten to už nekřičí je na tom většinou nejhůř.
O den dřív jsem tahal ze škarpy 3 auta, a u dalších dvou zastavoval, jestli něco nepotřebují - ty už nemělo smysl tahat. Nepochopím, že někdo nestaví, pokud je nehoda vidět. Jsem zvědavej, co takoví lidi budou říkat, až se to stane jim samotným. A přitom, ten to už nekřičí je na tom většinou nejhůř.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Nj, to nezastavování je, myslím, důsledkem mobilů: když lidi vidí, že se někdo chodí kolem a vypadá zdravě, neřeší to, že si může zavolat sám pomoc. Že by třeba někdo mohl být bez mobilu (nebo potřebovat někam odvézt k pumpě apod., když už ne vytáhnout ze škarpy), to jaksi málokoho napadne 
Mezi kamioňáky je nemálo velkých prasat, ale zase tak úplně za to nemohou jen sami, do značné míry za to může naprosto debilní legislativa, která je k tomu praseckému ježdění prakticky nutí.
Ty nebo já prostě a jednoduše jedeme na blbém místě pomalu, a v klidu to doženeme pak zrychlením na místě přehledném a bezpečném; nebo halt pojedeme o hodinu déle, než jsme počítali; taky se z toho nestřílí. TIRáci dost dobře nemohou udělat ani jedno ani druhé; vinou tachografů nezrychlí (ty také většinou mohou za to ukrutně pomalé předjíždějí; on ten předjíždějící řidič by rád zrychlil — kdyby směl), a vinou povinných přestávek, jež jim z desetiminutového zdržení udělají úplně nesmyslně celý den

Mezi kamioňáky je nemálo velkých prasat, ale zase tak úplně za to nemohou jen sami, do značné míry za to může naprosto debilní legislativa, která je k tomu praseckému ježdění prakticky nutí.
Ty nebo já prostě a jednoduše jedeme na blbém místě pomalu, a v klidu to doženeme pak zrychlením na místě přehledném a bezpečném; nebo halt pojedeme o hodinu déle, než jsme počítali; taky se z toho nestřílí. TIRáci dost dobře nemohou udělat ani jedno ani druhé; vinou tachografů nezrychlí (ty také většinou mohou za to ukrutně pomalé předjíždějí; on ten předjíždějící řidič by rád zrychlil — kdyby směl), a vinou povinných přestávek, jež jim z desetiminutového zdržení udělají úplně nesmyslně celý den

OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
O tachografu mi nemluv, já jsem s tou velkou bednou chvilku jezdil po celé Evropě. Tachograf nemůže za to, že hovado v kamionu donutí protijedoucí autobus plnej lidí zastavit na krajnici, protože jeho řidič v pudu sebezáchovy raději uhne, než aby se srazili. Stejně tak tachograf nemůže za to, že když na dálnici stojí štrůdl kamionů v délce víc než 10km v pomalém pruhu a v rychlém stojí štrůdl osobních aut, které z dálnice pomalu vyjíždějí, protože oni po zasněžené objížďce projedou, tak jeden blbce v kamionu se do toho rychlého pruhu nacpe taky, a druhej vyjede na tu objížďku, i když už na sjezdu z dálnice vidí, že je plně zapadaná sněhem a že už první zatáčka je nějaká ostrá. Však když on nejde, tak nepojede ani nikdo jinej, takže jim to klidně zablokuje. Houkající sanitku jsme skrz střed kruháče protáčeli rukama, protože i na kruháči stáli experti s kamionama. Jezdit slušně to neumí, číst v mapě taky na, jenom plnej do omezovače a slepě následovat GPS. A potom nadávat, když podobnej šikula to kousek před nimi zlomil do škarpy, protože to přece musí držet do toho omezovače, aby dojel včas. Naprosto přesně to vystihnul Nohavica. A jeho písnička byla taky to jediné, co nám v autobusu chybělo, nafty bylo dost, takže jsme věděli, že nám nebude zima.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
-
- tel.: 607519728
- auto: LR 322
Tak zase pribrzdi hormon! To co tu vypraviš je hnus ale jen z jedné strany. Mám za loňský rok o pár šedivých vlasů víc, co mi kdejaký zneuznaný závodník vyvedl před očima. Každý den je na silnicích mazec. A stačilo by víc tolerance od velkých k malý autům a naopak na misto agrese.MadTom píše: 03 úno 2017 17:09 O tachografu mi nemluv, já jsem s tou velkou bednou chvilku jezdil po celé Evropě. Tachograf nemůže za to, že hovado v kamionu donutí protijedoucí autobus plnej lidí zastavit na krajnici, protože jeho řidič v pudu sebezáchovy raději uhne, než aby se srazili. Stejně tak tachograf nemůže za to, že když na dálnici stojí štrůdl kamionů v délce víc než 10km v pomalém pruhu a v rychlém stojí štrůdl osobních aut, které z dálnice pomalu vyjíždějí, protože oni po zasněžené objížďce projedou, tak jeden blbce v kamionu se do toho rychlého pruhu nacpe taky, a druhej vyjede na tu objížďku, i když už na sjezdu z dálnice vidí, že je plně zapadaná sněhem a že už první zatáčka je nějaká ostrá. Však když on nejde, tak nepojede ani nikdo jinej, takže jim to klidně zablokuje. Houkající sanitku jsme skrz střed kruháče protáčeli rukama, protože i na kruháči stáli experti s kamionama. Jezdit slušně to neumí, číst v mapě taky na, jenom plnej do omezovače a slepě následovat GPS. A potom nadávat, když podobnej šikula to kousek před nimi zlomil do škarpy, protože to přece musí držet do toho omezovače, aby dojel včas. Naprosto přesně to vystihnul Nohavica. A jeho písnička byla taky to jediné, co nám v autobusu chybělo, nafty bylo dost, takže jsme věděli, že nám nebude zima.
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Jezdil jsem 18 let a- pravdu máte všichni. Nemá cenu vést nekonečné diskuse o tom kdo je větší blb nebo lepší řidič. Mezi řidiči všech druhů vozidel jsou dobří i špatní, afektovaní přeháněči i kliďasové. Jako ve kterémkoliv jiném oboru činnosti.
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
Tak tak, jen když je blb v tom kamionu, tak to může mít trošku horší následky než když sedí stejnej blb v osobáku...VencaZE píše: 03 úno 2017 20:54 Jezdil jsem 18 let a- pravdu máte všichni. Nemá cenu vést nekonečné diskuse o tom kdo je větší blb nebo lepší řidič. Mezi řidiči všech druhů vozidel jsou dobří i špatní, afektovaní přeháněči i kliďasové. Jako ve kterémkoliv jiném oboru činnosti.
DIII 2.7 TDV6 SE-2007
-
- tel.: 607519728
- auto: LR 322
ale no tak. Ta hloupost je akorát v tom, že je jedno kde kdo sedi , ale jak to dopadne! Jestli si myslíš, že male auto z působí malou nehodu? Tak jsi na míle vzdáleny od realitymarwak píše: 03 úno 2017 23:51Tak tak, jen když je blb v tom kamionu, tak to může mít trošku horší následky než když sedí stejnej blb v osobáku...VencaZE píše: 03 úno 2017 20:54 Jezdil jsem 18 let a- pravdu máte všichni. Nemá cenu vést nekonečné diskuse o tom kdo je větší blb nebo lepší řidič. Mezi řidiči všech druhů vozidel jsou dobří i špatní, afektovaní přeháněči i kliďasové. Jako ve kterémkoliv jiném oboru činnosti.

Mimo to když tě volant živý, tak máš nájezd 120-150 tisíc km /ročně a to trochu zvyšuje riziko možnosti nehody, než u člověka co jezdí 10 000 km ročně .
Bylo by fajn jezdit v době našich dědů, kdy se nikdo nehonil do MC na Burgera a aut na cestach nebylo tolik.
Zmar
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
Za svojich 15 rokov vodičskej praxe som prišiel k poznatku,že prevážna väčšina vodičov nevie jazdiť.To znamená nie ovládať svoje auto,ale vedieť čo momentálne sa na ceste okolo neho deje.Potom je kategória blbcov a tam niet čo komentovať.
V jednoduchosti je krása.
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Ono stačí,že když je mlha jako kráva tak hromada dementů nesvítí nebo svítí jen denním svícením. A že má auto mlhovky podle mě ani nevědí. Nechápu kam to spěje. 

- OC
- Kontaktovat uživatele:
Osobně se častěji setkávám s přesně opačným problémem — kolem Cukráku je pár naprosto zanedbatelných cárů mlhy: tam, kde zrovna jsou, je vidět bez nejmenších problémů na 300 metrů. Nikde jinde nejsou vůbec. A půlka lidí má zapnutou zadní mlhovku až do Příbrami 

OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
- michal-7610
- tel.: 603155250