Vy máte v sumách príliš vela núl. My, čo máme o 2 nuly menej to tak nereálne a dramaticky nevidímesonorek píše:To bude blbost. Nikdo není tak blbej, aby během tří měsíců dal 100 000,- do oprav.Fiik45 píše:A pak je tu tahle recenze, kdy si borec koupil jetý Range... Jestli to je pravda, tak jsem v šoku.![]()
http://www.tipcars.com/magazin-majitel- ... -3797.html
Koupě Discovery 5, spolehlivost Land Rover.
Moderátor: Miky_CZ
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Re: Koupě Discovery 5, spolehlivost Land Rover.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
To když se to vysere, tak bych tomu klidně věřil při dnešní kvalitě vyráběných aut, a to bez rozdílu značky.Acon píše:Vy máte v sumách príliš vela núl. My, čo máme o 2 nuly menej to tak nereálne a dramaticky nevidímesonorek píše:
To bude blbost. Nikdo není tak blbej, aby během tří měsíců dal 100 000,- do oprav.Ja som do svojej Disco za toto leto dal ešte o kúsok viac a to mám motor OK
Já měl kdysi nový Hnujdaj H1 (kamarád to prodával) do 95 tis. držel pak to přišlo. Záruka byla 2 roky a nebo 100 tis, což já měl úplně přesně, takže mezi 95 a 100 tis to bylo asi tak 250 tis do záruk a já pak platil těsně po záruce 160 jen do průserů. Nešlo se tý sračky ani zbavit.
Takže 100 do oprav není fakt moc v závislosti co se vysype. A je to dnes u všech pekáčů naprosto stejná situace, takže jestli si koupí někdo SUV třeba LR, a nebo Kiu či Ix 35 za třetinovou cenu je věc každýho pacienta, ale držet to dnes jen po dobu záruky a pak s tím nemilosrdně pryč.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Lanďáky majú dnes 5r. záruku
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
no na to zapomeň,...D4 3r nebo 100t
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Oni ví pročZJD4 píše:no na to zapomeň,...D4 3r nebo 100t
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- David Š
- tel.: SE
- auto: Disco 3 TDV6 SE
...
U mě dobrý....
Měl bych dotaz.Jak jste spokojený s automatem v disco3?Nevytáčí moc motor?Nestává se,že neví co tam zařadit (např.kruháč)?Od kterýho roku má filtr pevnejch částic?Pořád nevim jestli do toho auta jít nebo ne.Díky za odpověď
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
když si nejsi jistej , tak ber D3 v manuálu a seš v poho na kruhákuTomwr píše: 05 úno 2017 21:58 Měl bych dotaz.Jak jste spokojený s automatem v disco3?Nevytáčí moc motor?Nestává se,že neví co tam zařadit (např.kruháč)?Od kterýho roku má filtr pevnejch částic?Pořád nevim jestli do toho auta jít nebo ne.Díky za odpověď
filtry měli tuším od 2008
já ji mám 280 tis , každej automat je na tom tak jak s ním jezdil předešlý majitel , všechny D3 máj většinou 200tis a víc , tak tě stejně údržba nemine
kdo chce opici musí mít na banány
Banány pro opičku je známá věc...Jen mě prostě zajímá,jak ten automat řadí.Mám zkušenosti jen se starym automatem a ten si dělal co chtěl.Od září mám v práci nový auto v automatu a jsem z toho nadšenej jak krásně to řadí.V manuálním režimu do toho kecá jen když hodně podtočim motor nebo zastavim na křižovatce.Bejval jsem odpůrce automatu,ale teď mám na to jinej názor.
D3 řadí výborně i na kruháčiTomwr píše: 06 úno 2017 20:40 Banány pro opičku je známá věc...Jen mě prostě zajímá,jak ten automat řadí.Mám zkušenosti jen se starym automatem a ten si dělal co chtěl.Od září mám v práci nový auto v automatu a jsem z toho nadšenej jak krásně to řadí.V manuálním režimu do toho kecá jen když hodně podtočim motor nebo zastavim na křižovatce.Bejval jsem odpůrce automatu,ale teď mám na to jinej názor.
a nemáš lepší si to někde vyzkoušet?
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Řadí hladce, jen při popjíždění v koloně občas cukne. Nebe a dudy v porovnání třeba s minulou XC90.
No možnost vyzkoušet automat je pouze v bazaru a tam nevim co to má za sebou.Proto se tak blbě ptám.Kdyby sem někdo mohl napsat co v kolika km měnil budu jedině rád.Myslim třeba kompresor,hydroměnič atd.V mojí cenový relaci má většina aut najeto přes 200tis.km,tak abych byl v obraze...
200tis km je právě stav, kdy se tyto komponenty často mění, rozptyl je od 180-250tisTomwr píše: 07 úno 2017 15:58 No možnost vyzkoušet automat je pouze v bazaru a tam nevim co to má za sebou.Proto se tak blbě ptám.Kdyby sem někdo mohl napsat co v kolika km měnil budu jedině rád.Myslim třeba kompresor,hydroměnič atd.V mojí cenový relaci má většina aut najeto přes 200tis.km,tak abych byl v obraze...
Když to auto koupíš a je zřejmé, že to vyměněné již bylo,je to fajn, jinak si nech rezervu cca 100tis Kč, protože tě to v budoucnu potká. Ale není to nic zvláštního, u jiných značek je to podobné. Mechanické díly mají podobnou životnost a kolik vydrží záleží,jak se s autem zachází a jako dostává péči.
Velká výhoda u LR je cena dílů, která je někdy i poloviční oproti koncernu nebo japoncům.
edit: rám a karoserie u D3 je v pohodě, oproti D1 a D2, kde by při těch km byla vhodná i generálka
Tak tvrzení, že D2 je v 250t km vhodná na generálku rámu a kastle je hodně mimo realitu.xxx píše: 07 úno 2017 16:07
200tis km je právě stav, kdy se tyto komponenty často mění, rozptyl je od 180-250tis
Když to auto koupíš a je zřejmé, že to vyměněné již bylo,je to fajn, jinak si nech rezervu cca 100tis Kč, protože tě to v budoucnu potká. Ale není to nic zvláštního, u jiných značek je to podobné. Mechanické díly mají podobnou životnost a kolik vydrží záleží,jak se s autem zachází a jako dostává péči.
Velká výhoda u LR je cena dílů, která je někdy i poloviční oproti koncernu nebo japoncům.
edit: rám a karoserie u D3 je v pohodě, oproti D1 a D2, kde by při těch km byla vhodná i generálka
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
habakuk píše: 08 úno 2017 07:48Tak tvrzení, že D2 je v 250t km vhodná na generálku rámu a kastle je hodně mimo realitu.xxx píše: 07 úno 2017 16:07
200tis km je právě stav, kdy se tyto komponenty často mění, rozptyl je od 180-250tis
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Ono 250 tis. u auta z bazaru může také znamenat 400, ale nedá se to tak zobecňovat, záleží na předchozích majitelích a zacházení, nicméně D3 a spol na tom s korozí jsou také hodně bledě, především co se týče brzdového potrubí a veškerých šroubovaných spojů na podvozku.habakuk píše: 08 úno 2017 07:48Tak tvrzení, že D2 je v 250t km vhodná na generálku rámu a kastle je hodně mimo realitu.xxx píše: 07 úno 2017 16:07
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, znám dvě, u kterých bylo už při 200 tis pozdě.habakuk píše: 08 úno 2017 07:48Tak tvrzení, že D2 je v 250t km vhodná na generálku rámu a kastle je hodně mimo realitu.xxx píše: 07 úno 2017 16:07
Zajímavé co za vraky potkáváte, já nepotkal zatím, žádnou která byla po 200t km zralá na generálku kastle a rámu. Vlastě shnilou kastli jsem ještě neviděl, rám byl chycenej u pár kousků kolem nádrže, ale řekl bych že parametr nájezdu v tom stavu nehrál žádnou roli.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy