Zdravím všechny vespolek,
nechci zbytečně zakládat nové téma tak použiji tohle vlákno.
Mám v Defíku takové ty vodou omyvatelné potahy. Jak jsme zjistili, tak se v létě na tom nedá sedět, koupete se ve vlastní šťávě. Řešili jsme to ručníkem na sedáku i opěradle sice funkční, ale nepraktické.
Rád bych pořídil nějaké funkční potahy-něco příjemného co bude na sedačkách držet a nebude se to pořád někam sunout.
Máte někdo nějaké zkušenosti, jak s materiálem, tak s výrobou -výrobcem? Několikrát jsem to poptával u výrobců, ale buď se mi neozvali, nebo Defíky nedělají.¨
Díky za názory a podněty, zdraví Roman.
Sportovní sedačky
Re: Sportovní sedačky
Vyskúšaj MAD autopoťahy, robia poťahy podľa fabrických strihov, k montáži treba sedačky demontovať, ale majú nejaké spriatelené firmy, čo to vedia nahodiť aj inde ako u nich vo fabrike.
Cesta vedie tadiaľ, kadiaľ sa vydáš.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Zrovna u Defa je demontáž sedaček velmi jednoduchá věc, takže toho bych se nebál, pokud budou doopravdy sedět.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Dvakrát jsem kupoval potahy zde: http://www.autopotahy-ags.cz/
Nevím zda mají střihy na Defa, ale např. před lety na C3 naměřily a vyrobily včetně výstříhů na airbagy v sedačce, máma je tam má do teď, cca. 12 let. Nejsou zrovna levný, na tu C3,to bylo tušim necelých sedm tisíc, ale záleží co vybereš za látku. Kvalita
Nevím zda mají střihy na Defa, ale např. před lety na C3 naměřily a vyrobily včetně výstříhů na airbagy v sedačce, máma je tam má do teď, cca. 12 let. Nejsou zrovna levný, na tu C3,to bylo tušim necelých sedm tisíc, ale záleží co vybereš za látku. Kvalita

Já už tak dva roky koukám po těhle http://www.equipt1.com/i/seat-covers/la ... r-defender bohužel zatím jsem si nedokázal odůvodnit cenu aby to mozek zkousnul. Ta je fakt brutální.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
- Romanos
- tel.: 603753795
- auto: Def 110
Ahoj,tak jsem tam hned napsal.bobo7 píše: 23 úno 2017 14:24 Vyskúšaj MAD autopoťahy, robia poťahy podľa fabrických strihov, k montáži treba sedačky demontovať, ale majú nejaké spriatelené firmy, čo to vedia nahodiť aj inde ako u nich vo fabrike.
Odpověděli mi , že na defa nevyrábějí a pokud by někdy začali tak mě budou informovat.

Díky za info.