Protože má bejt to správný počasí, tak se asi budeme jen motat.

Moderátor: Miky_CZ
To by šlo. Pojedu v pátek odpoledne
Že bych vám v tom vláčku dělal poslední vagónek ...... a ušetřil za benzín
No dyk jo - kurtnu mam
Servus pane. Můj synek se ptá jestli prej dorazíš i s mladým pánem. Bo prej nutně potřebuje vědět jak lapit v hromadě bahna mladou žábu "si asi vzpomněl na září"
Nazdar pane, jasne ze prijedu s mladym panem a starym autem. Ale beru mu jen jedny nahradni hadry tak doufam ze jim bude stacit jen jedna chycena zaba za cely vikendfugín píše: 16 kvě 2017 00:54Servus pane. Můj synek se ptá jestli prej dorazíš i s mladým pánem. Bo prej nutně potřebuje vědět jak lapit v hromadě bahna mladou žábu "si asi vzpomněl na září". Jinak jestli se podaří do čtvrtka vyměnit spojku tak v pátek dovezu pár vzorků švestičky
![]()
To neni problem. At mi to karel da v jihlave.TBG píše:Ciao kluci.
Mám velkou prosbu, Karel Sláma, tá dobrá duše,mi sehnal airbox na mazlíka a potřeboval bych
ho (ten box, né Karla)z Jihlavy přiblížit do Ostravy (Opavy). Najde se ochotný, milý a se sklony k charitatívní akci človíček, jemuž obrovský vděk a malá odměna bude jistá.... ???
Děkujíííííí
Beru na vědomí pane,nová spojka je už na autě ,najdeme se u stánkumacejky1 píše: 16 kvě 2017 16:30Nazdar pane, jasne ze prijedu s mladym panem a starym autem. Ale beru mu jen jedny nahradni hadry tak doufam ze jim bude stacit jen jedna chycena zaba za cely vikendfugín píše: 16 kvě 2017 00:54
Servus pane. Můj synek se ptá jestli prej dorazíš i s mladým pánem. Bo prej nutně potřebuje vědět jak lapit v hromadě bahna mladou žábu "si asi vzpomněl na září". Jinak jestli se podaří do čtvrtka vyměnit spojku tak v pátek dovezu pár vzorků švestičky
![]()
![]()
Svestky beru taky ale prijedu asi az v sobotu rano bo jsem v patek jeste dost pracovne vytizenej.
Pripadne muzu vzit filtrbox do kyjovic ( to budes mit asi bliz)TBG píše: 16 kvě 2017 16:47 2 Kokesek. díky moc, Karlovi jsem poslal peníze na účet, takže poprosím jen převzít a já bych se pro ten box k tobě po neděli stavil - zavolám a domluvíme se..... díky![]()
Děkuji Miky.
Nechci se nijak vtirat, ale pokud bych mohl delat dalsi vagon v rade tak budu rad, teda budeme, ja a muj 4letej synek
Šnorchlu se zatím úspěšně bráním z důvodů pokoušení utopenízidon píše: 17 kvě 2017 09:45 Jasny v pohoneboj brzdit nebudes-ja planuju poradne vyzkouset snorchl tak budu pravdepodobne porad nekde zapadlej
ma nekdo z toho naseho "vlacku" snorchl a bude se potapet se mnou?
a taky jedu s manzelkou a detma 4 a 9 let tak nejakou moc velkou divocinu nechci (hlavne nic nerozbit,ze ...)