Jak sem psal,před vánocemi jsme to vzali po svých
Moderátor: Miky_CZ
Marťas ano,do takovýchto lokalit URČITĚ ano. A to nejen proto že by to bylo i přes šílenou soustavu kladek a navijáků autem téméř nemožné a i kdyby se nakrásně nějaký magor až nahoru ke skalám nějakým zázrakem vyškrábal tak by se stejně třeba pod tím skalním převisem na čtyřech neudržel. Ale jednoduše prostě proto,protože do takový nádhery auta ani motorky a spol nepatří. Tohle už není nějaká obyčejná lesní cesta,tohle už je skvost kterých je v naší republice jako šafránu. O to víc mě zarazilo kolik obalů od tatranek,jiných obalů od různých sušenek,ubrousků, pytlíků a podobně jsem při výšlapu k těmto skalám nasbíral. Taky jsem si všiml,že v okolí zmizelo pár stromů které při mé předchozí návštěvě vypadali ještě naprosto zdravě (nebo aspoň mi to tak připadalo ). Doufám že to bylo z nějakého důvodu potřeba a že až tam příště s rodinou dojdu bude tohle místo aspoň v takovém stavu v jakém jsme ho v sobotu opustili.Mysliveček píše:Fugas, pěkný....
A není to nakonec lepší, vyšlápnout po lese pěšky?
Ten převis se jmenuje CAMP. Chodím tam sám i s rodinou pravidelně léta. Mimo jiné.
Jo a dík za návštěvu.
No vždyť jo ...A) je správněMira 101 píše:Téda Fugín,máte tam mooc krásně,připomíná mi to Toulovcovy maštale nebo Klokočí,pěkný,pěkný....
Mira 101 píše:,Fakt,a neříkalo se před dvaceti lety tomu převisu zahrádky a z druhé strany udolí byl srub vestavěnej do skály?? tam bývalo nádherně,rostly tam pod borovicema brusinky,.....musím se tam někdy mrknout,krásnej kus naší země
.
fugín píše:Marťas ano,do takovýchto lokalit URČITĚ ano. A to nejen proto že by to bylo i přes šílenou soustavu kladek a navijáků autem téméř nemožné a i kdyby se nakrásně nějaký magor až nahoru ke skalám nějakým zázrakem vyškrábal tak by se stejně třeba pod tím skalním převisem na čtyřech neudržel. Ale jednoduše prostě proto,protože do takový nádhery auta ani motorky a spol nepatří. Tohle už není nějaká obyčejná lesní cesta,tohle už je skvost kterých je v naší republice jako šafránu. O to víc mě zarazilo kolik obalů od tatranek,jiných obalů od různých sušenek,ubrousků, pytlíků a podobně jsem při výšlapu k těmto skalám nasbíral. Taky jsem si všiml,že v okolí zmizelo pár stromů které při mé předchozí návštěvě vypadali ještě naprosto zdravě (nebo aspoň mi to tak připadalo ). Doufám že to bylo z nějakého důvodu potřeba a že až tam příště s rodinou dojdu bude tohle místo aspoň v takovém stavu v jakém jsme ho v sobotu opustili.Mysliveček píše:Fugas, pěkný....
A není to nakonec lepší, vyšlápnout po lese pěšky?
Ten převis se jmenuje CAMP. Chodím tam sám i s rodinou pravidelně léta. Mimo jiné.
Jo a dík za návštěvu.
Dobrý nápad.