Uz som bezradny, tak sa na Vas obraciam

Uz 3 mesiace riesim problem s mojim Sportom a to
ze asi pred 3 mesiacmi mi z nicoho nic pri dohazde do krizovatky
prevodovka kopla a vypisal Transsmision fault limited gears available.
Bolo to v case, ked som sa chystal na vymenu hydrodynamickeho menica,
lebo som citil okolo 2 tis otaciek mierne trhanie.
Auto odislo na odtahovke do Top auta v BA, kde vycitali
chybu p2716 electrical- takze chyba na solenoide D.
Nasledne islo auto na odtahovke do servisu prevodoviek do dolnych vestenic.
Tam vymenili hydromenic a povedali, ze je vadna TCU prevodovky.
Nakoniec sme ju zohnali z druheho auta, namontovali mi ju,
a po dlhom dohadovani s importerom a nasledne aj s Range servisom autostyl
v trencine mi ju aj nakodovali na moje auto. Na zaciatku tvrdili, ze sa to neda prekodovat
z ineho auta, ale po konzultacii s technikom od importera dane kodovanie urobili a auto
odtial odislo pekne po vlastnych a vsetko bolo OK.
Autom som isiel naspat domov do BA, cca 150km. V ba som zastal nieco poriesil v obchode
a ked som sadol spat a nastartoval bolo vsetko ok, ale ked prevodovka
preradila asi na 3-ku, tak opat kopla a bolo to zas v nudzovom rezime.
Tak som auto odniesol do ineho servisu na prevodovky tu do BA, na staru vajnorsku
k matovi Fabikovi. Ten pozrel na kabelaz, ci nie je viditelne poskodena a nebola, tak zhodnotil,
ze musi byt problem niekde v ten novej TCU alebo v celom mechatroniku. Tak sme objednali celu
novu mechatroniku aj novou TCU z holandska, nahodili ju na auto a odniesli do Top auta nech ju
nakoduju. Pre uplnost dodam, ze bola presne na moje auto. Teraz mi v Top aute hovoria, ze po nakodovani je tam zasa chyba p2716- solenoid D.
Uz som na nervy, vygrcany z penazi a neviem co dalej.
Prosim, ak mate sajn co s tym, pripadne ste sa s tym stretli, prosim poradte, presiel som hadam
uz vsetko co bolo o Rangoch na internete a nic o tej chybe som nenasiel na Rangoch.
Budem vdacny za vsetko. Pre uplnost este dodam, ze ked sa tam nahodila na zaciatku ta TCU z
ineho auta, tak pred nakodovanim zmizla chyba P2716 a bola tam iba chyba komunikacie, takze
auto iba nepoznalo tu TCU, tak ju bolo treba iba nakodovat na moje auto, co sa vtedy aj podarilo v tom Trencine, lebo auto odtial odislo bez chyby, ta sa prejavila az v BA.
Pre ludi ktory sa vyznaju iba dodam, ze nudzovy rezim sa objavoval hned po len jednom otoceni startera, takze tlakovy problem to byt nemohol.
Je to nejaka hnusna el.zavada na ktoru nevieme prist. V Top aute vraj nevedia a iba skusaju a odkladaju ma z tyzdna na tyzden.
Doplnim ze je to RRSport TDV8 z roku 2008 a ma lahko cez 250000 km.
Velmi pekne dakujem, snad niekoho nieco napadne. Este doplnim, ze teraz auto nechce ani startovat, lebo vraj nevie ci ma zaradene P, ale nechcem zasa skusat nieco menit, co funguje, lebo evidentne je problem niekde inde.