Moderátor: Miky_CZ
Zaujimave v RAVE sa pri D2 o palivovom filtri nic nespomina...proste tam nieje.MadTom píše:a do RAVE jsi se díval?
No vida.....symptomy su nasledovne: auto proste na benzine skapina a na LPG ide bez problemov. Auto nastartujem v pohode a ked drzim otacky tak potom po case zacina skapinat az zdochne. Palivove cerpadlo nepocujem hucat ani ziadne zvuky od nadrze nepocujem.......zeby iba vycistit? V RAVE som videl ze su na cerpadle zo spodu dva filtriky.Mirko píše:Disko 2 V8 má pouze filtr jako součást čerpadla v nádrži a nemění se, maximálně ho můžeš vyčistit, pokud máš nějaké symptomy... Vygoogleno
Imo nesvieti a poistky som pozeral Mato...zajtra este pozriem aj ten narazovy vypinac ci sa to neako nepototo...Ak to nedam dokopy ...hned ti dam vediet!!! Ale ja a elektrika...nie sme kamarati!!! Vykopal by som vojnovu sekerumato_srubka píše: 29 čer 2017 23:02 Nesvieti ti immo? Treba prísť na to, prečo netlačí benzín po zapnutí kľúča. Prejdi poistky, čekni immo a keď tak ešte kontakty. Ak nič nenájdeš a žena ma pustí, dobehnem v nedeľu s diagnostikou.
Poistky som ako prve kontroloval....akurat neviem ako mam zistit ze relatko je zle ( ta zlta kocka v poistnej skrinke?MadTom píše: 30 čer 2017 16:06 Tenčí kable jsou k snímači u plováku v nádrži. A když není šťáva v těch silných, tak je problém někde jinde, pro začátek zkontrolovat pojistky a relátka.
Ked som pozeral poistky tak som pozeral aj to relatko a aj som ho zamenil za neake druhe co su naokolo. Na pristrojovke svieti vsetko ok tak ako ma byt...nic navyse. Zrejme je ozaj chyba niekde v elektrikemato_srubka píše: 30 čer 2017 18:07 Niektoré relátka sú rovnaké, tak si pozri, ktoré je pre čerpadlo a skús ho zameniť za iné rovnakého typu.
Relátka sa dajú aj precvakať na baterke, ale takto na to prídeš najrýchlejšie.
Ešte jedná vec, keď zapneš kľúčik, rozsvieti sa palubovka? Nezmenilo sa tam niečo? Že či to nie je v spínacej skrinke náhodou. Ale ak všetko svieti, tak by to malo byť OK.