Turbo s naklápěcíma lopatkama
Turbo s naklápěcíma lopatkama
Malí experiment s turbem na tds dal jsem do auta garrett gt2256V protože auto nejelo vůbec od spodu.
Auto teď de líp ale ještě to musím doladit, je tam ještě trocha práce. Nemáte někdo podobný zkušenosti a kolik by se dalo do motoru nacpat tlaku já to teď plním 1,5 bar a výkon šel nahoru ale říkám si jestli už to neni moc.
Auto teď de líp ale ještě to musím doladit, je tam ještě trocha práce. Nemáte někdo podobný zkušenosti a kolik by se dalo do motoru nacpat tlaku já to teď plním 1,5 bar a výkon šel nahoru ale říkám si jestli už to neni moc.
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turbo s naklápěcíma lopatkama
ty vubec nezertujes, delat tds motoru takove šoky. Patrikovi se to bude libit. čipoval sem ti to? 1,5atm je akorat..zakouri si?
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, líbí. A tomu motoru se to teplíčko bude také líbit
. Napadlo někoho vzít motor 3.0D a dát klasické tdi vstřiky a mechanické rotační čerpadlo? Tomu bych fandil 

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
Je tam čip od tebe kokošku kouří to ale jede to....A ten nápad s tím 3.0 sem měl taky až umře tenhle tak ho tam dám. 
jinak s teplotou jsem problém neměl nikdy i když táhnu vlek vůbec se kvůli teplotě nemusím omezovat.

jinak s teplotou jsem problém neměl nikdy i když táhnu vlek vůbec se kvůli teplotě nemusím omezovat.
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
vstriky si daval nove? nastavte o 15bar vetsi tlak...3.0d tu mas nachystany s najezdem 90tis...milosv6 píše:Je tam čip od tebe kokošku kouří to ale jede to....A ten nápad s tím 3.0 sem měl taky až umře tenhle tak ho tam dám.

- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
eliott píše:Jojo, líbí. A tomu motoru se to teplíčko bude také líbit. Napadlo někoho vzít motor 3.0D a dát klasické tdi vstřiky a mechanické rotační čerpadlo? Tomu bych fandil
tam je problem s pomerem otacek cerpadla...nedoladis casovani. musel bys udelat vlastni pohon cerpadla. a drzaky vstrikovacu taky nebudou uplne bez komlikaci.
- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Ana kolik by takovato přestavba vyšla?ŠpataKokesek píše:vstriky si daval nove? nastavte o 15bar vetsi tlak...3.0d tu mas nachystany s najezdem 90tis...milosv6 píše:Je tam čip od tebe kokošku kouří to ale jede to....A ten nápad s tím 3.0 sem měl taky až umře tenhle tak ho tam dám.
jinak s teplotou jsem problém neměl nikdy i když táhnu vlek vůbec se kvůli teplotě nemusím omezovat.najdu i jednotku a svazek motoru.prevodovka ti bude pasovat jako muster 5l40E. Kdyz budes chtit delat mezikus pro manualni.
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
spata píše:Ana kolik by takovato přestavba vyšla?ŠpataKokesek píše:
vstriky si daval nove? nastavte o 15bar vetsi tlak...3.0d tu mas nachystany s najezdem 90tis...najdu i jednotku a svazek motoru.prevodovka ti bude pasovat jako muster 5l40E. Kdyz budes chtit delat mezikus pro manualni.
to vubec nechci odhadovat, ale bude to uplny nesmysl...
Kokesek píše:vstriky si daval nove? nastavte o 15bar vetsi tlak...3.0d tu mas nachystany s najezdem 90tis...milosv6 píše:Je tam čip od tebe kokošku kouří to ale jede to....A ten nápad s tím 3.0 sem měl taky až umře tenhle tak ho tam dám.
jinak s teplotou jsem problém neměl nikdy i když táhnu vlek vůbec se kvůli teplotě nemusím omezovat.najdu i jednotku a svazek motoru.prevodovka ti bude pasovat jako muster 5l40E. Kdyz budes chtit delat mezikus pro manualni.
Vstřiky staré, má cenu zvyšovat ten tlak?
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
lépe ti to pojede, což asi řešíš kdyz davas jine turba... 

Kokesek píše:lépe ti to pojede, což asi řešíš kdyz davas jine turba...
kvůli tomu sem se do toho pouštěl aby nějaká kobylka přibyla

ještě nějaký rady ???
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
ber naftu u euro oil, prej nepouzivaji bioslozku.
Můžu potvrdit, nabral jsem plnou nafty OPtimal plus u Eurooilu, motor úplně změnil zvuk a šel líp za plynem. Oproti té srajdě , co beru obvykle na Molce znatelný rozdíl.. Jo, auto je RRS TDV8...