KOUPE LR DISCOVERY
Moderátor: Miky_CZ
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
V případě D III ( taky discovery ) s váma nesouhlasím.Auto je primárně určeno pro jízdu po silnici,ale ujetí 1000km na nádrž je poněkud rozmarné přání ( i v případě TDV
).Pravda je,že některí s ní zkouší jezdit i mimo silnice,ale to už je přehnané přání.

dtto spotřeba : Pánové arabští šejkové chcou taky jíst.
Čím větší spotřeba,tím větší řízky na arabském nedělním stole. 

dtto spotřeba : Pánové arabští šejkové chcou taky jíst.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Tady se jedná o kamenný obchod. Mne loni v únoru kontaktoval, přesně podle stejného scénáře, podvodník z "Anglie" a poslal fotky moc pěkné TD5. Požadoval zálohu a pak, že mi auto doveze lodní společnost, budu jej mít 14 dní na odzkoušení a takový další kecy. Poslal jsem ho slušně do místa, kde se nachází svěrač. Za týden ke mně přišel soused, že má bomba nabídku na Renaul espace. No a zase obdobný případ. Už chtěl posílat zálohu. Tehda jsem mu hodně ušetřil.karel píše:Nechci plašit, ale bacha na to hoši![]()
http://www.novinky.cz/clanek/147777-na- ... enize.html
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si kup TD5, protože TDi není na každodenní štreky stavěná. Ne že by to nevydržela, ale je to auto na pohodový ježdění, kdy nemusíš za každou cenu předjíždět atd. Prostě takový příjemný loudal. Najet za rok 80 tis. km, to chce trochu svižnější model a tady si myslím, že TD 5 by byla lepší volba. Jedna pěkná se tady prodává v sekci Prodej v titulku "Nechtěl by někdo moji TD5?" tak na ni mrkni není moje, tak si nedělám reklamu. Snad se mi podařil tady vložit odkaz, tak na něj klikni.leo32 píše:jo a jezdim dost km za rok,cca 70az80tis km,z toho bude 99%po silnici.je toto auto pohodlne i na delsi trasy.cca 1000km v kuse?
http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=4213
Přesně jak uvádí Stavros, nebo pak za 3 mega Porsche Cayenne, ta bude ještě rychlejší než Škoda peněz a v terénu taky něco ujedeStavros píše:Jestli chces s tim autem litat 80 tis. rocne, tak si radeji kup Octavku 4x4 Tdi, jezdi to pri dvakrat tak sviznejsi jizde za pulku a dle meho s tim budes spokojenejsi. Ona i DII Td5 je dle meho na hranici pouzitelnosti, proste i tady pocitam s tim, ze me vyklepne fabia 1,2HTP za polovicni spotrebu.
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
ALF píše:Tak to si kup TD5, protože TDi není na každodenní štreky stavěná. Ne že by to nevydržela, ale je to auto na pohodový ježdění, kdy nemusíš za každou cenu předjíždět atd. Prostě takový příjemný loudal. Najet za rok 80 tis. km, to chce trochu svižnější model a tady si myslím, že TD 5 by byla lepší volba. Jedna pěkná se tady prodává v sekci Prodej v titulku "Nechtěl by někdo moji TD5?" tak na ni mrkni není moje, tak si nedělám reklamu. Snad se mi podařil tady vložit odkaz, tak na něj klikni.leo32 píše:jo a jezdim dost km za rok,cca 70az80tis km,z toho bude 99%po silnici.je toto auto pohodlne i na delsi trasy.cca 1000km v kuse?
http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=4213

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Ja musim mlcet, karel by se zlobil, ale je to tak. Ma jeste min nez polovicni spotrebu. Mne nejde o kvalitu auta jako takovyho, spis obcas premyslim o tom, ze bych se jel nekam podivat jenom na vikend, Rujana, Alpy atd. a proste tou Octavkou bych to zvladnul za skoro tretinu a nebyl bych tak utahanej z rizeni jako z Discosky. A to mi auto funguje na jednicku, bez jakychkoliv pazvuku atd.
Proste ekonomika se vyviji tak, ze je mi lito jet nekam na par dnu a auto mi sezere celou vyplatu.
Proste ekonomika se vyviji tak, ze je mi lito jet nekam na par dnu a auto mi sezere celou vyplatu.
Stavros má pravdu. Já se domnívám, že je celkem jedno kam na delší štreku jedu, ale kdy tam musím být. Pokud pojedu do Řecka a vím, že u moře nevydržím ležet víc než týden, tak si cestu naplánuju po 400-500km a kouknu cestou do termálu třeba v Maďarsku, pak to vezmu zase někde přes kopečky a po 3-4 dnech celkem pohodové cesty ujedu 1600 km a ještě jsem si cestu obohatil o příjemné zážitky. Pokud ale mám být třeba v Řecku druhý den, tak to už chce rychlé polykadlo kilometrů a tím určitě LR D I ani TD5 není.Stavros píše:Ja musim mlcet, karel by se zlobil, ale je to tak. Ma jeste min nez polovicni spotrebu. Mne nejde o kvalitu auta jako takovyho, spis obcas premyslim o tom, ze bych se jel nekam podivat jenom na vikend, Rujana, Alpy atd. a proste tou Octavkou bych to zvladnul za skoro tretinu a nebyl bych tak utahanej z rizeni jako z Discosky. A to mi auto funguje na jednicku, bez jakychkoliv pazvuku atd.