Moderátor: Miky_CZ
Matko dakujeme!!!! Pre mna kada V8-ma bola pre ucho divaka kraasna. Akcia podla mna bola nad ocakavania...vysledky uverejnim neskor....my este pokracujememato_srubka píše: 26 srp 2017 20:27 My už sme doma. Perfektná akcoška. Škoda, že decká už boli nervózne, som chcel zostať ešte na to "bahnenie".
Ináč trate pekne pripravené. Kto vedel šiel na čas a aj si dobre zajazdil ale stále ich vedel dávať aj amatér ako ja alebo leštenkári![]()
![]()
Musím so synátorom ešte trénovať, lebo sa miestami bálale to dáme
Na predošlom sa bál ešte viac.
![]()
Aj sme si to náležite užili, aj ja aj V8. Som sa trochu bál, lebo mi minulý týždeň prestáli páliť niektoré válce, tak som vymenil sviečky = nič a potom aj káble za nové a už je dobre, tak si V8 dnes prvý krát u mňa užil obmedzovačjbizik píše: 26 srp 2017 20:32Matko dakujeme!!!! Pre mna kada V8-ma bola pre ucho divaka kraasna. Akcia podla mna bola nad ocakavania...vysledky uverejnim neskor....my este pokracujememato_srubka píše: 26 srp 2017 20:27 My už sme doma. Perfektná akcoška. Škoda, že decká už boli nervózne, som chcel zostať ešte na to "bahnenie".
Ináč trate pekne pripravené. Kto vedel šiel na čas a aj si dobre zajazdil ale stále ich vedel dávať aj amatér ako ja alebo leštenkári![]()
![]()
Musím so synátorom ešte trénovať, lebo sa miestami bálale to dáme
Na predošlom sa bál ešte viac.
![]()
![]()