turbo na Td5
Moderátor: Miky_CZ
-
turbo na Td5
zdarz....potrebuji radu. na mem Discunejak nebeha turbo. nastartuju rozjedu a pohoda a treba po řé km najednou nic auto ztrati tah a hotovo. pak zdechnu motor a znova hned nastartuju a zase to beha v pohode tak netusim kde mam hledat
co rict ??? asi nic
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: turbo na Td5
To se mi nezdá že by bylo špatný turbo. Koukni na kabeláži ke vstřikům a řídicí jednotce. Možná vynechávají vstřiky. Jinak netuším.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Stačí přicpaný filtr nafty.než vyjedeš obsah filtru tak to jede pak zastavíš a podtlak natáhne novou naftu a jedeš zase kousek.Zkus ho vyměnit a uvidíš,je to asi nejlevnější oprava a určitě bych tím začal.
Omlouvám se až teď mi došlo, že řé je 50km takže to filtrem nebude.
George
Omlouvám se až teď mi došlo, že řé je 50km takže to filtrem nebude.
George
Říkám mu Lokomotiva - žere stejně, hulí stejně a jede taky jenom občas.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...tohle delava hlavne vaha vzduchu.Kdyz je to turbo,tak to netahne od zacatku,ja to nedavno taky resil.
Pak me navic opustil i pocitac.Ubytek vykonu,horsi starty.Bylo proste malo nafty.
Jestli mas moznost si ji od nekoho pujcit,skus to.
Jinak to ale muze byt cokoliv,mas totiz L.R.
Honza
Pak me navic opustil i pocitac.Ubytek vykonu,horsi starty.Bylo proste malo nafty.
Jestli mas moznost si ji od nekoho pujcit,skus to.
Jinak to ale muze byt cokoliv,mas totiz L.R.

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Turbo
Kukni se do těch gumovejch kolen co jdou s turba. Vnitřní stěny kolen působením oleje rády se oddělí a ucpou výtlak. Co se týče vadné řídící jednotky potřebuješ přepálit číslo karoserie do nové, aby to fungovalo. Jinak klasika olej v kabeláži k jednotce, rozvod ke vstřikům, patice připojení na vtřiky. Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
Re: Turbo
toz dik vsem jsem zvedav co to bude je sice nedele ale jdu na to tak to snad jeste pojedeMiloš II píše:Kukni se do těch gumovejch kolen co jdou s turba. Vnitřní stěny kolen působením oleje rády se oddělí a ucpou výtlak. Co se týče vadné řídící jednotky potřebuješ přepálit číslo karoserie do nové, aby to fungovalo. Jinak klasika olej v kabeláži k jednotce, rozvod ke vstřikům, patice připojení na vtřiky. Miloš II

co rict ??? asi nic