Problém so štartom sa vyriešil, na chybe bol chybný palivový filter. Mal okolo pol roka, značka Meyle. Teraz som tam dal narýchlo Alco a zatiaľ bez problémov. Klepanie vychádzalo z hydromeniča, zároveň urobím reklamu trošku aj firme Turbotech Košice.
Po telefonáte s majiteľom Turbotechu mi bolo oznámené že repas im robil údajne jeden ,,nespoľahlivý partner,, a že momentálne majú druhého, už schopného. Ten tvrdil že predošlý hydromenič bol rozsypaný totálne a že údajne je tak trošku ohnutý? aj hydromenič takže mi bude musieť zaobstarať iný a ten repasovať. Musel som doplácať za použitý hydromenič 80€, reklamáciu hradil už on z vlastného

Žijem dlhodobo v Nemecku takže zo Slovenska ma podobné telefonáty neprekvapia. Reku dobre, uvidíme čo sa bude diať, hlavne aby tam uz bol dobrý hydromenič a všetko šlo ako má. Na druhý deň ako mi odoslali hydromenič mi volá servisák že máme problém. Medzi motorom a hydromeničom je koleso zotrvačníka (PSD000150), časť bola prasknutá, viac než pravdepodobne od vibrácií hydromeniča. Takže aj to som objednal nové, cena 580€. V pondelok bude auto porobené takže som zvedavý čo sa bude diať. Momentálne celkový servis prebehol pod drobnohľadom nezávislého servisáka, takže v prípade že sa niečo zase bude diať s hydromeničom už sa to bude riešiť súdnou cestou. Posledný repas hydromeniča ma vyšiel na okolo 600€. Teraz je to cez reklamáciu už niečo vyše 900€.