před hodinkou jsem jel odklízet stromy po bouřce a při otáčení volantem se ozývá takový opravdu nepříjemný zvuk někde pod motorem/řemenicí.

Díky moc!

EDIT: link - https://youtu.be/UUFj39lAlM8
Moderátor: Miky_CZ
Asi servo pumpa ide sratAddnye píše:Ahoj,
před hodinkou jsem jel odklízet stromy po bouřce a při otáčení volantem se ozývá takový opravdu nepříjemný zvuk někde pod motorem/řemenicí.Čím rychleji jedu, tím méně je to slyšet a lehce do rytmu vibruje i volant, jde hůř zatáčet. U fábky to bylo servo, má někdo tušení co to může být u D1 300tdi? Video přidám za chvíli.
Díky moc!
EDIT: link - https://youtu.be/UUFj39lAlM8
Měl bych mít, týden jsem s tím teď nejezdil a jenom dnes vyjel na dvě hodinky prořezat cestu, abych se někam dostal a na konci, když jsem jel přes pole zkontrolovat chatu, tak to začlo zlobit :/ Teď mám bohužel jinou práci, juknout na to můžu až za týden, až budu zase doma, tak teď sháním alespoň nejaké info.22lukas277 píše: 29 říj 2017 22:16
Asi servo pumpa ide sratmas v tom olej ?
Odoslané z HAMMER_ENERGY pomocou Tapatalku
Skontroluj tu napln. Ja bych to tipoval na tu pumpu.. Mne tiez robi bordel ... Ale iba sem tam nastastie.. A netece ti to servo ?Addnye píše:Měl bych mít, týden jsem s tím teď nejezdil a jenom dnes vyjel na dvě hodinky prořezat cestu, abych se někam dostal a na konci, když jsem jel přes pole zkontrolovat chatu, tak to začlo zlobit :/ Teď mám bohužel jinou práci, juknout na to můžu až za týden, až budu zase doma, tak teď sháním alespoň nejaké info.22lukas277 píše: 29 říj 2017 22:16
Asi servo pumpa ide sratmas v tom olej ?
Juknu na to, ale jak říkám, nejdříve budu doma ve čtvrtek22lukas277 píše: 29 říj 2017 22:25
Skontroluj tu napln. Ja bych to tipoval na tu pumpu.. Mne tiez robi bordel ... Ale iba sem tam nastastie.. A netece ti to servo ?
Daj potom vedietAddnye píše:Juknu na to, ale jak říkám, nejdříve budu doma ve čtvrtek22lukas277 píše: 29 říj 2017 22:25
Skontroluj tu napln. Ja bych to tipoval na tu pumpu.. Mne tiez robi bordel ... Ale iba sem tam nastastie.. A netece ti to servo ?
Video máš v příspěvku, tak si to můžeš poslechnoutSniper píše: 30 říj 2017 16:42 Připomíná ten zvuk takové vrzání? Je v nádržce pěna?
Mi začalo nedávno servo vrzat a mít výpadky, protože teklo z komory čerpadla a přisávalo si vzduch. Podotahoval jsem spoje a sací přírubu, už je to dobré, ale kape to stejně, takže v zimě to budu měnit.
Jinak tu kalamitu jsem si včera užil online na Čevenovodském sedle, stál jsem na silnici, ani tam, ani zpátky a kolem padaly stromy.
Jak to začalo takhle pištět, tak jsem dojel asi 8km a nechal to stát. Tak na to ve čtvrtek kouknuSniper píše: 30 říj 2017 19:41 Jo,to je servocerpadlo s nízkým stavem oleje,nebo si prisava vzduch jinudy. Netrap to,ať si ho neznicis. Pokud nemáš v nádržce pěnu,tak jen dolij po rysku.
Co byste použili místo DEXRONu III?22lukas277 píše: 29 říj 2017 22:29Daj potom vedietAddnye píše:
Juknu na to, ale jak říkám, nejdříve budu doma ve čtvrtek![]()
Co byste použili místo DEXRONu III?[/quote]Addnye píše:Ja tam.lejem hm 32 a ide to
Daj potom vedietAddnye píše:
Juknu na to, ale jak říkám, nejdříve budu doma ve čtvrtek![]()
Protože jsem nějak hledal na netu a nemohl nic najít, tak jsem myslel, že to je něco, co se blbě shánípojir píše: 31 říj 2017 13:09 Proc misto nej? Ja bych urcite pouzil nejaky ATF splnujici Dexron III - da se to koupit priblizne na kazde druhe benzince. Posledne jsem koupil na OMV litrovku znacky mogul.
Super, díky mocpojir píše: 31 říj 2017 13:30 Hledej proste ATF, tedy automatic transmission fluid, tedy olej do automatickych prevodovek. Pokud nejaky budou mit, tak se podivej, jake splnuje normy a uvidis, ze tuhle bude splnovat celkem urcite. Aspon tak nejak jsem doposud postupoval ja. Jediny problem je, ze na mnoha mistech nemaji ATF proste zadny.