Ahoj, tekla mi vakuová pumpa, tak sem od koupil "novou" ale hrozně cvaká.. neteče, ale ten zvuk je hrůza..vadí to něčemu, nebo je to jen nepříjemné...?
Druhá věc.. druhovýrobu za 3,2 asi nemá smysl co...to spíš Wabco za 6,5.
Díky za odpovědi.
PS: Karle není to házení špíny, jen se vyptávám..vybral jsi mi na pohled pěknou - to jsme nemohli vědět že bude dělat bordel.
Máš Mirku pravdu že origo Wabco vydrželo dvacet let, ale kdo to pro Wabco vyrábí dnes už je jiná otázka....
Já jsem dal na své auto taky origo.
Mně jen překvapil ten komentář o kvalitě pumpy na Island4x4. Občas s nimi komunikuju, prodávají mraky dílů na LR tak asi ví o čem píšou.
Namontoval jsem i nějaké náhrady a zatím ke mě nedorazila žádná reklamace.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
A co tu pumpu pohání? Váleček od vačky? Na Audi R5 2,5 TDi byly podobné vaukovky a dva druhy válečků, lišily se nepatrně v délce a pokud se zaměnily, dělalo to přesně ten samý bordel.
Nebude to možná i tady?
Mě taky teče, ale neřeším to, protže když to utěsním, začne to téct jinde. Raději 1x za měsíc umyju pořádně motor a mám klid.
Výkonnost stroje není závislá jen na počtu koní, nýbrž i na stupni porozumění mezi člověkem a strojem...