Poslední, co mě napadá, je koupit novou škrtící klapku?? Ale nemohu ji nikde najít v obchodě...

Moderátor: Safraporte
Zkusil jsi diagnostikou smazat vsechny adaptace. Nebo se na ni podávat v live datech pokud ne tak nemam ceni nic měnitFlashHorse píše:Ahoj, prosím o radu, svítí HDC a diagnostika hlásí jedinou chybu - zaseknutá poloha škrtící klapky. Škrtící klapka je vyčištěná, senzor polohy je nový, všechny tři dráty vedoucí k jednotce jsou OK, napadá někoho čím by to mohlo být?
Poslední, co mě napadá, je koupit novou škrtící klapku?? Ale nemohu ji nikde najít v obchodě...Díky za radu!! Karel
Budeš se divit ale je to tak že jak popisuje FlashHorse. Mě vždy pomohlo smazat adaptace a nastavit volnoběch a tím se vše srovnalo. Pak se ještě musela vymazat chyby v ABS. Možná na to existuje nějaký postup jak do udělat bez pomocí diagnostiky ale u auta z roku 04 bych se nedivil že to jinak než diagnostikou nepůjde.lenham3 píše: 07 lis 2017 21:52 Jako kontrolka HTC ? A co to ma spolecneho ze škrtici klapkou ...co to bylo za diagnostiku co to urcila? To bych hledal problem uplne jinde a ne v motoru![]()