Zamýšlena na ND. Jenže.... pak se mi jezdit s ní nějak začalo líbit a nechce se mi ji kuchat. Takže jestli někdo chcete radši ji prodám vcelku. Za měsíc jsem najel 4000 mil (i s cestou z UK) a jezdí parádně.
Registrována 29.11.2000, najeto k dnešnímu dni 136550 mil, v elektrice,sedm míst, světlá kůže, klima, AC,TC,ABS, radio Kenwood, repro HarmanKardon, měchy venku a je na pružinách. Slušné ATčka na osmičkách discích.Střešní okna netečou.
Teče olej z převodovky a motoru - jak moc? asi jako z LR. Vyměněno gufero na klice a tyčky stabilizátoru, takže vše šlape. Řadí hladce, motor jde klidně, pravidelně. EGR je venku, dvoje klíče s DO, serviska, manuál v AJ, faktury o údržbě a servisu. Chce vyčistit a naleštit, nedělal jsem vypadá to pak podezřele při prodeji

Rám kolem nádrže už je opravovaný - myslím slušně a celý podvozek profi nakonzervovaný (faktura z UK). Rez nějaká je ale nic strašného, nejhorší asi páté dveře.
Od koupě jsem neřešil zatím žádný problém, jen jsem stihl křápnout přední nárazník, jen plast, při prodeji vcelku nechám slepit nebo slevím.
Cena 69 000 Kč
K vidění v Domažlicích. Občas Plzeň, Tachov, Příbram, Krušné hory.......

Fotky se pokusím vložit.
Nabídka platí do smazání. Kontakt v nicku nebo přes SZ
Tak po nějakých těch prutazich prodáno prvnímu zájemci Děkuji za prostor a smazat prosim.