Mate někdo představu, kde by se kryt (ten správný) dal sehnat?
Moderátor: Miky_CZ
zkuse se poptat u Pavla. Možná se to dá doobjednat i samostatněMatty píše: 01 úno 2017 09:15 Po doporučení jsem zakoupil kompresor AMK, na svou D3(2007). Avšak kompresor přišel se všemi hadičkami i relátkem, ale bez krytu a nečekaně do původního od Dunlopu se nevejde.
Mate někdo představu, kde by se kryt (ten správný) dal sehnat?
Tak reklamovat neúplnou dodávku ND . Teda jestli to nenabízeli levněji bez toho držáku ....
Diť to píšuKokesek píše: 03 úno 2017 17:32 Ale rozdil je kdyz to beres u dodavatele dilu na prestavbu z hitachi a nebo u dodavatele kterej ji dodava za jiz zastaveny na AMK.
a důvod Rudo, proč chceš přejít na AMK? Když tam dáš zase Hitachi, nemusíš kupovat celou sadu a víš, že ti 11 let vydržíRudaK píše: 03 úno 2017 19:42Diť to píšuKokesek píše: 03 úno 2017 17:32 Ale rozdil je kdyz to beres u dodavatele dilu na prestavbu z hitachi a nebo u dodavatele kterej ji dodava za jiz zastaveny na AMK.špatně objednaný díl . Já to objednával všechno kvůli přechodu na jiný typ
Že chci zkusit jiný kompresor - mě doporučený . Přeci jen mám Hitachi už 11 let ,tak jak odejde do věčných lovišť tak tam půjde AMK.
![]()
Pánové změna je životxxx píše: 03 úno 2017 21:42 a důvod Rudo, proč chceš přejít na AMK? Když tam dáš zase Hitachi, nemusíš kupovat celou sadu a víš, že ti 11 let vydrží![]()