Nastupování dětí
Moderátor: Safraporte
-
- tel.: 603255219
- auto: Free Td4 2001
Nastupování dětí
Kluci jak se nastupuje dětem do třídvířka?Scháním pro dceru fríčko a rozhoduji se jestli tři nebo pětidveř.Děkuji za odpovědi
Re: Nastupování dětí
Mě 3dv na děti vyhovalo, dokud nebylo třeba vozit kočár.
Děcka nevylezou, neotevřou si dveře ani okna. Mě fest vyhovalo že děcka dozadu strčíš a klidně za nima vlezeš do auta, u 5dv nemožné. Freečko jsem prodal kvuli kufru kam se nevešel kočárek na další a do dneška lituju. I manželka nejdřív brbrala a teď chce 3dv freečko zpátky.
Děcka nevylezou, neotevřou si dveře ani okna. Mě fest vyhovalo že děcka dozadu strčíš a klidně za nima vlezeš do auta, u 5dv nemožné. Freečko jsem prodal kvuli kufru kam se nevešel kočárek na další a do dneška lituju. I manželka nejdřív brbrala a teď chce 3dv freečko zpátky.
- kodl80
- tel.: 722948212
- auto: Def a RR L322
Taky si myslim, ze 3dver je super. rv 99 benzin. Ma ho zena a je max spokokena. Vozi 2deti a super. Je tam hafo mista a je fakt, ze se tam vejdu taky kdyz je musim pripoutat. Free je nase druhe auto, Defik je na prvnim miste 

Doma je: LR Defender 110 300tdi / RR L322 3.0
Ex. auta: Free1 / Free2 / D3 / RRS / RRC / RR L322 4.4
Ex. auta: Free1 / Free2 / D3 / RRS / RRC / RR L322 4.4
Hlavne , trojdverove ma jednoduche, delene stresne okna,mechanicke,a neposeru sa,ako na 5 dverovom. A co sa tyka deciek a nastupovania,uplne v pohode.Moja ma 33rokov/dcera/ a uz jej to ide celkom dobre 

LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .