To je snad jasný.....Stavros píše: D3 a je to super univerzalni auto

Moderátor: Miky_CZ
To je snad jasný.....Stavros píše: D3 a je to super univerzalni auto
Je to škubání a nebo vybrace? Je tam dost oleje?jakub.x píše:Mám problém s automatem, podle pozorování při 3 rychlostním stupni a otáčkami mezi 1600-2000 a přidání plynu, nebo jízdě do kopce začne auto citelně škubat. Řeším to přidáním nebo ubráním. Taky když zařadím nějakou rychlost a přidám plyn, tak otáčky mění +/- 200ot dřív než auto začne zrychlovat.![]()
Jedná se mi o to, jestli má cenu zkusit měnit olej v automatu, nebo je to něco horšího
Spíše škubání (zabírá to přerušovaně), najeto je 260 000, oleje to dost, ale byl měněný ve 160 000.Luboš M. píše:Je to škubání a nebo vybrace? Je tam dost oleje?jakub.x píše:Mám problém s automatem, podle pozorování při 3 rychlostním stupni a otáčkami mezi 1600-2000 a přidání plynu, nebo jízdě do kopce začne auto citelně škubat. Řeším to přidáním nebo ubráním. Taky když zařadím nějakou rychlost a přidám plyn, tak otáčky mění +/- 200ot dřív než auto začne zrychlovat.![]()
Jedná se mi o to, jestli má cenu zkusit měnit olej v automatu, nebo je to něco horšího
Kolik máš najeto?
Spíše škubání (zabírá to přerušovaně)jakub.x píše:Je to škubání a nebo vybrace? Je tam dost oleje?Luboš M. píše:Mám problém s automatem, podle pozorování při 3 rychlostním stupni a otáčkami mezi 1600-2000 a přidání plynu, nebo jízdě do kopce začne auto citelně škubat. Řeším to přidáním nebo ubráním. Taky když zařadím nějakou rychlost a přidám plyn, tak otáčky mění +/- 200ot dřív než auto začne zrychlovat.![]()
Kolik máš najeto?
A kdy mění filtr?merlin píše:Na výměnu oleje v převodovce je dobře najít servis, kde na to mají mašinu. Napojí se na hadici k chladiči oleje a by-pasem odebírá starý olej - ve skleněném oku je vidět ten humus - a zároveň dodává nový. Do čistého oleje spotřebuje cca 17- 18 litrů. A pak je to teprve OK
Sent from my iPad using Tapatalk HD
To ovšem znamená, že ho hned zaserou tím špinavým olejemmerlin píše:Samozřejmě před
Sent from my iPad using Tapatalk HD