První pořádný sníh
Moderátor: Miky_CZ
- Adam P.
- tel.: 777241654
- auto: defík 130 TD5 2001
Re: První pořádný sníh
jak jsem to tady tak viděl, musel jsem zajet na chatu a taky trochu pojezdit 

defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Dávám znovu, netuší někdo?
Tak mi bylo divný, že mi jde blbě vyjíždět se sněhu a zjistil jsem, že mi asi u Friťáka nezabírá zadní náprava
EDIT: Tušíte, kde může být problém? Pokud visko nepřenáší pohon na zadní nápravu, je tedy "měkká" a neškodí jízda na silnici? Jinak už mám objednanou novou (repas)
EDIT: letos 2018, nyní, stejná situace, zadní kola nezabírají
Tak mi bylo divný, že mi jde blbě vyjíždět se sněhu a zjistil jsem, že mi asi u Friťáka nezabírá zadní náprava

EDIT: Tušíte, kde může být problém? Pokud visko nepřenáší pohon na zadní nápravu, je tedy "měkká" a neškodí jízda na silnici? Jinak už mám objednanou novou (repas)
Free Td4 2004 HSE automat
- Adam P.
a nechceš to spíš řešit tady? viewforum.php?f=7Hunter píše: 16 led 2018 19:10 Dávám znovu, netuší někdo?
přijde mně, že sem dáváme fotky jak kdo rasoval ve sněhu, než že by se tu řešily nějaké technikálie...

defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)
- Adam P.
jo v poho, mně je to jako jedno. jen mně přišlo, že tam spíš najdeš odpověď a hlavně asi rychleji než zde

- majo2982
- tel.: +421908734538
- auto: RangeRover Sport S/C
Tak po prvý krát s RR na snehu. Vynikajúce auto. Hádam to nezakríknem. Od chaty to bol strmák a dopadlo dosť snehu. Ale RR to dal bez problému

- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Taky jsme tu meli dva dny sníh, a už zase jenom bláto bláto bláto, dneska jsme vyrazili pro dřevo a vrátili se bez auta, bohužel i přes dobře míněnou radu mé poslušné ženě "furt drž plnej!" zustala diskoška i s vlekem uprostřed pastviny. Stmívalo se, tak jsme šli domů. Zejtra to pujdeme škubat ven gazellou...
Bych to napsal do vlákna zkurvený landrovery, ale za todle LR nemůže, zkurvená zima!
Celý léto si maluju, jak v zimě budu těžit při mínus pěti stupních, všechno zmrtzlý tuhý a čistý a místo toho klopýtám v bažině po kravách, když hodim na zem strom a zahučí do bláta, tak se ani nechce porcovat, člověk i dřevo je za hodinu jak prase - já chci zimu, teplotu pod nulou a trochu toho čistýho bílýho... Ach jo, bláto mám v podstat rád, ale už v něm dělám od října.
Bych to napsal do vlákna zkurvený landrovery, ale za todle LR nemůže, zkurvená zima!
Celý léto si maluju, jak v zimě budu těžit při mínus pěti stupních, všechno zmrtzlý tuhý a čistý a místo toho klopýtám v bažině po kravách, když hodim na zem strom a zahučí do bláta, tak se ani nechce porcovat, člověk i dřevo je za hodinu jak prase - já chci zimu, teplotu pod nulou a trochu toho čistýho bílýho... Ach jo, bláto mám v podstat rád, ale už v něm dělám od října.
Podobne som bol na tom dnes ja. Nasnezilo tak 10cm + vsade blato. Zliezol som v lese do takej prudsej doliny a ked som bol uz uplne dole vyskocili na mna three amigooos
Uz som vedel ze cesta hore bude zabava. Nuz ale nejak to diskoska nakoniec dala ale aspon som si vyskusal disko bez TC ( je uplne nahovno
) S funkcnym TC ani neviem ako a som hore v akomkolvek snehu.
Jo a three amigos zmizli zpocas jazdy po okreske

Jo a three amigos zmizli zpocas jazdy po okreske

Chápu těHanys_a_Kaca píše: 24 led 2018 22:40 Celý léto si maluju, jak v zimě budu těžit při mínus pěti stupních, všechno zmrtzlý tuhý a čistý a místo toho klopýtám v bažině po kravách, když hodim na zem strom a zahučí do bláta, tak se ani nechce porcovat, člověk i dřevo je za hodinu jak prase - já chci zimu, teplotu pod nulou a trochu toho čistýho bílýho... Ach jo, bláto mám v podstat rád, ale už v něm dělám od října.

Land Rover Discovery 2 Td5
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Odstěhujte se na jih, do nížiny. Neděle:
Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
neděle vypadal u nás podobně, ale nějak tudle "zimu na tři dny" nehodlám akceptovat jako celoroční výkon.
- Václaf
- tel.: 777 874 392
- Kontaktovat uživatele:
Ale co s tím dělat
Já mám u offcí tak rozčvachtáno,že se bořím cca 25 cm a bečky tahaj pupky ve sračkách. A nakulit v tomhle 450-ti kilovej balík sena do jeslí je naprosto luxusní zážitek. Sice si naskládám staré palety,ale ony pak zase nejdou vyndat a nechat je tam,tak si bečky polámou nohy. Další věc je,že totálně zaprasená bečka se strašně špatně stahuje 

http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
V Podrkonoší sněhu dost, bláto zmrzlé a pod sněhem, poslední dva dny trochu obleva, ale pořád se to drží bílý a zmrzlý...
Country boy...
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
To je nádhera, miluji sníh!!!
Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz
Ano, okna jsou v LR barvě Marine Blue, aby to ladilo s 110-kou...
Country boy...
- radekd
- tel.: 608337230
- auto: DII 2x 01 04, D4
tak já taky přispěji...
Ubytování v Krkonoších www.chatasohajka.cz, www.chataboubelka.cz