Jdeš do toho prsama to je fajncyril píše:ty a¨samý plecháče co jsem tam měl teď s AT.

Moderátor: Miky_CZ
které myslíš tím děsem, já jen abych věděl nač si dát třeba pozoreliott píše:Cyrile, koukám že ty řeči o tom že chceš jezdit jen ''soft'' off-road byly jen cliché. Jen aby se stím dalo jezdit po silnici, zažil jsem tady auto kde se snažili udělat superoffroad, a jízda po silnici je teď děs...
Těch 12 cm je pouze na tlumičích nebo nějaká kombinace typu lift + bodylift + větší gumy ?eliott píše:No auto je na silnici hrozně nestabilní, je zvedlé o cca 12 cm, jsou tam korekční ramena, nové tlumiče atd, ale jet s tím několik set km bych opravdu nechtěl...
ahojdos amigos. není to klíšé..eliott píše:Cyrile, koukám že ty řeči o tom že chceš jezdit jen ''soft'' off-road byly jen cliché. Jen aby se stím dalo jezdit po silnici, zažil jsem tady auto kde se snažili udělat superoffroad, a jízda po silnici je teď děs...
No ale budou vypadávat při maximálním křížení...nechám ty silnější pružiny
V tomhle máš naprostou pravdu pružina Britpart je kratší než Bermach, ale tvrdší.eliott píše: mám za to, že pružina od Britpartu je sice tvrdší, ale tkratší než ta co tam máš teď.
eliott píše:Navíc čím tvrdší pružina, tím horší křížení, to už bych spíš dal podložky pod dolní misku, předpoklédám, že se nebavíme o vís jak 3cm.
Patriku,Patriku, někdy si trochu odporuješ.....eliott píše:Prosím nepropagovat podložky, je to to nejhorší řešení. Když se auto zvedá, je třeba tát tužší pružiny, aby se auto s vyžším těžištěm dalo normálně ovládat. Zároveň by to chtělo disky s menším ET a tužší tlumiče... 2'' lift nepotřebuje delší hadice.