ok super, jedná sa mi hlavne o tie vrchné plasty pri tých oknách na boku na streche. ten mam dolámanýondra44 píše: 14 úno 2018 19:59 Ano sou ale musím se kouknout v jakem stavu jsou ale až zitra a dam foto.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderátor: stan
ok super, jedná sa mi hlavne o tie vrchné plasty pri tých oknách na boku na streche. ten mam dolámanýondra44 píše: 14 úno 2018 19:59 Ano sou ale musím se kouknout v jakem stavu jsou ale až zitra a dam foto.
Ty plasty sú pekné. Ale nie moja farba zorvnaondra44 píše:Ahoj, tady to slíbené foto. Ty plasty na ty kapsy mam.
gibson píše:prevodovka riadenia nohodou??
Jak ty blatníky vypadají dole na uchycení? Moje jsou úplně zoxidované, až tam nejsou :/ondra44 píše: 19 úno 2018 10:16 Ty přední blatniky jsou lehce požkozeny mělo by to být vidět na fotce. Cena za oba dohromady 1500,- zadní blatnik lz je požkozeny a Pz blatnik je Ok krom drobného požkození komplet s oknem a koncovým světlem 3000,-. A ty plasty nafotím ještě jednou
Ten zadní blatnik stačí opravit sikovkami a je naprosto Ok.
Mireczech píše:Pořádně to z fotek nepoznám, ale ty plasty jsou modré? Pokud ano, vzal bych ty díly co jsou v nich repro ve sloupku. Máš představu o ceně?
22lukas277 píše:Chcem.sa spytat . spod volantu prevodka na airbag a klakson by nebola ?
Odoslané z HAMMER_ENERGY pomocou Tapatalku
Berem ! Jak je funkcnaondra44 píše:22lukas277 píše:Chcem.sa spytat . spod volantu prevodka na airbag a klakson by nebola ?
Byla 500,-
Ok, všechny nepotřebuju, kdybys to přehodnotil, ozvi se.ondra44 píše: 19 úno 2018 13:16Mireczech píše:Pořádně to z fotek nepoznám, ale ty plasty jsou modré? Pokud ano, vzal bych ty díly co jsou v nich repro ve sloupku. Máš představu o ceně?
Hele mě přijdou že jsou takový šedo modrý. Asi je to ta barva co myslíš. Ja sem neviděl nějakou tři stovku než bežovou nebo tu šedomodrou. Za všechny plasty z kufru chci 2000,- ale chybí ten kolem toho levého okénka ve střeše. Zvlášť se mi to nechce prodávat.
Tak mi pošli adresu kam to mam poslat. Ještě ji přoměřím jak ji sundám.22lukas277 píše:Berem ! Jak je funkcnaondra44 píše:
Byla 500,-
Posielam do spravy. Adresu. Diky.ondra44 píše:Tak mi pošli adresu kam to mam poslat. Ještě ji přoměřím jak ji sundám.22lukas277 píše:Berem ! Jak je funkcna