myslel jsem, že takovou jednoduchou věc, jako je klepavý zvuk od (asi) přední nápravy vyřeším, ale už jsem zoufalý... Asi před cca 15t km se začalo ozývat slabé klepání někde ze předku, auto mělo cca 190t km, tak jsem se rozhodl rovnou, že vyměním všechny ramena a čepy, kosti, gumy stabilizátoru atd. Zároveň mě začal ucházet měch, tak jsem rovnou vyměnil oba za nové (Dunlop) Takže všechno nové, všechno lemforder, pořád to ťuká ...Zdál se nám volný hřeben řízení, tak jsem dal i nové ( repasované) řízení. Na STK třásli a nic, vše pevné, Po výměně řízení a geometrii seřídili s tím, že vše je nové a pevné. Auto jede perfektně, neplave, Tak už nevím co by to mohlo být. Projevuje se následovně: zvuk slabý takový kov na kov, jako když je volná kost stabilizátoru. Hlavně když jedu pomalu, nebo třeba sjedu z obrubníku po delším stání. Ještě to má jednu zvláštnost, ale to už možná blbnu- zdá se mi, že to dělá dost za studena, když je venku mráz. Když vyjedu z garáže, nebo když je teplo, tak to skoro nevnímám. Někde na fórech jsem četl, že by to mohly dělat i ty měchy Dunlop, ale to nevím jak.