dandee píše:Ovsem,vcera som si aj zmeral spotrebu,ktora bola 6,6 l / 100
U benzínu jezdit za 6,6 l ? Tak to smekám

Moderátor: Safraporte
dandee píše:Ovsem,vcera som si aj zmeral spotrebu,ktora bola 6,6 l / 100
Takový věci sem vůbec nepiš!!!Voldemort píše:
Tak dobre,dodavam,ze na dialnici. Tankoval som pred vstupom na dialnicu a po vystupe
dandee píše:Ty brdo,Time, tak taku spotrebu mam na 4-litraku Ford,ked idem po dialnici. Je najvyssi cas,aby si sa tomu svojemu milackovi podival na zubky. To vyzera na nejake turbo alebo pridavne spalovanie........o com nevies.
A jak rychle po té dálnici jezdíšdandee píše:Ty brdo,Time, tak taku spotrebu mam na 4-litraku Ford,ked idem po dialnici. Je najvyssi cas,aby si sa tomu svojemu milackovi podival na zubky. To vyzera na nejake turbo alebo pridavne spalovanie........o com nevies.
Tak to ti gratuluju. Všichni ostatní to ale už dávno vědí.dandee píše:Po dialnici 110 az 120 .
Dnes som objavil, ze nadrz u benzinu 1,8 je na 64 litrov, u nafty 59 litrov.
Nazdar.Tim píše: 03 bře 2011 19:08 Já mám free 1.8 r.v. 2000 a mám pocit, že to hladový oko nemáResp. teď zrovna tam mám tak 1mm nad to červený a nic nesvítí...
Pošli mu soukromou zprávu (SZ) nebo mail u jeho profilu najdeš kontaktovat uživatele a tam si vyber.Thomas1411 píše: 16 kvě 2018 08:29Nazdar.Tim píše: 03 bře 2011 19:08 Já mám free 1.8 r.v. 2000 a mám pocit, že to hladový oko nemáResp. teď zrovna tam mám tak 1mm nad to červený a nic nesvítí...
Mam tiez 1.8 benzin r.v. 2000.
Potreboval by som par info,mozem ti napisat mail?