PS. Kto vyhral stavku ?
Moderátor: Miky_CZ
v tom případě dostaneš na starost skupiny rovnou dvě, s jednou pojedeš přes den, pak si dáš večeři a vyrazíš s druhouerik píše: 21 kvě 2018 17:49 ...
...jako pochvalu, ale zároveň varování pro LITEP 4x4 bych viděl, že takto precizně a zábavně připravený sraz 0 ltého ročníku, přinese na 1. ročníku větší účast jak Přeštice![]()
takovou dobu jsem špekuloval kam s nim a když jsem ho takhle zaháknul říkal jsem si, že bude překážet a ono to funguje a nepřekážístiinek píše:A já furt vymýšlím kam toho Baofenga v autě dát![]()
moc hezký fotky, taky jsem si to chtěl užít tak mam málo materiáluvisby píše: 22 kvě 2018 22:34 zopar fotiek odo mna a od krtka (s mojim fotakom): https://photos.app.goo.gl/3fxYBaCQLrLn8brH3
nejak sme nestihli fotit viac, lebo program bol nabity! diky za super akciu!
fotky su k volnemu odberu;-)PALI75 píše: 23 kvě 2018 07:28 moc hezký fotky, taky jsem si to chtěl užít tak mam málo materiáludovolím si vzít fotku s námi
děkuji
Jen prosím nedopusťte, aby se z krásného, poetického setkání LR lidiček stala Matějská pouť ......erik píše: 21 kvě 2018 17:49 ...jako pochvalu, ale zároveň varování pro LITEP 4x4 bych viděl, že takto precizně a zábavně připravený sraz 0 ltého ročníku, přinese na 1. ročníku větší účast jak Přeštice![]()
Mna by to tez velmi zaujimalo.kosuk píše: 31 pro 2018 14:34 Ahoj chci se zeptat jestli jste přemýšleli nad termínem dalšího setkání. Díky za info.
Košuk