Čus chlapi,
musí mit defender puma TD4 R.V.2011 funkční třetí brzdové světlo zadní? Já ho mám nefunkční tak sem to demontoval ale nevím jestli nebude problém s technickou kontrolou.
A dále se ptám - přední leve světlo se mi nenaklápí,bude to taky problém s TK?
díky
3 brzdové světlo
Re: 3 brzdové světlo
Brzdové bude problém,musí být.To naklápění v podstatě taky musí být.Ale více méně vše záleží na technikovi STK.To naklápění jsem jednou ukecal,jednou ne.Brzdové jsem kdysi neměl "měněno okno se sklem bez brzdovky" a vyrazili mně a to je tak min.10let na zpět.Né tak dnes,kdy jsem se hádal kvůli blbému volantu.Spíš bych zkusil,přijet na STK a přímo technikovi říct na rovinu,co je špatné a vymyslet si pohádku proč.U mně to zabírá stopro a jsou to taky jenom lidi
- Adam P.
- tel.: 777241654
- auto: defík 130 TD5 2001
nevím jak u novějších defů, ale u TD5 je přívod šťávy ke třetímu brzd. světlu celkem vtipně řešený podobně jako je řešeno vyhřívání zadního okna. tedy vodivá vrstva na skle. mně se tam asi někde tahle vrstvička porušila, čili to ztratilo kontakt a nesvítilo. řešení zcela jednoduché – přemostit to drátem. připájíš jeden konec drátu na konektor kde se to připojuje k tomu sklu a druhý konec drátu dotáhneš přímo na světlo a tam opět připájet a hotovo. oprava na 10 min. a už čtyři roky bezproblémů funguje 

defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A nebo kdyby jsi to chtěl opravovat přímo na skle, tak existuje opravný lak na opravu vyhřívání na zadní sklo. Je to jedinej lak, co neshoří, když to vyhřívání začne fungovat. Není to levné, ale funguje to.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Diky panove za info, budu se muset stim poprat 

Circuit Loctite, je to na bázi stříbra, kdysi jsem s tím opravoval vyhřívání zadního okna u Erka.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Třetí brzdové světlo musi mit každý osobak od rv 1999
Jestliže je tvůj defender N1, tak je mit nemusí
Jestliže je tvůj defender N1, tak je mit nemusí

Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Naklapěni světel musí být funkční jestliže je jím auto vybaveno.
Když tam nebude ovládací čudlik, tak ti na STK nikdo u defika nedokáže že tam má být.
Kdyby šlo do tuhého, tak bych tvrdil, že jsou světla vybavena samonivelacnim systemem a nikdo ti nedokáže opak.
Když tam nebude ovládací čudlik, tak ti na STK nikdo u defika nedokáže že tam má být.
Kdyby šlo do tuhého, tak bych tvrdil, že jsou světla vybavena samonivelacnim systemem a nikdo ti nedokáže opak.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ