Přídavný kompresor pro D2
Moderátor: Miky_CZ
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Přídavný kompresor pro D2
Tak jsem si pro něj dnes byl a hned jsem ho kuchnul, abych věděl jek si na tom stojí. Jelikož mám uzávěrky na cestě a do zadních per budu dávat pomocné měchy zvolil jsem dvoupísťák.
Po otevření haubny se naskýtá málo možností kam ho přimontit do kabiny ho taky nechci tak mi napadlo ho umístnit za přední masku před chladič. Místa je tam dost. Zapojení se kom. se musí přizpůsobit tj. vyhodit vypínač silikonem vše zatěsnit upravit sání tak, aby oba písty měly jedno sání a to připojením spodem přes gumovej vypoušták (stejně funguje zcela obráceně) do prostoru sání motoru pod filtr a přes rele 40A s ovládáním do kabiny. (Tlaková nádoba, vzduch rozvody přes solenoid na 2x ARB, vzduch solenoidy na měchy v pružinách, rychlospojky do nárazníků Miloš II
Po otevření haubny se naskýtá málo možností kam ho přimontit do kabiny ho taky nechci tak mi napadlo ho umístnit za přední masku před chladič. Místa je tam dost. Zapojení se kom. se musí přizpůsobit tj. vyhodit vypínač silikonem vše zatěsnit upravit sání tak, aby oba písty měly jedno sání a to připojením spodem přes gumovej vypoušták (stejně funguje zcela obráceně) do prostoru sání motoru pod filtr a přes rele 40A s ovládáním do kabiny. (Tlaková nádoba, vzduch rozvody přes solenoid na 2x ARB, vzduch solenoidy na měchy v pružinách, rychlospojky do nárazníků Miloš II
- Přílohy
-
- Uložení komp. před chladičem.jpg (43.09 KiB) Zobrazeno 16832 x
-
- Vypoušťák filtrbox.jpg (40.94 KiB) Zobrazeno 16831 x
-
- Za před. maskou.jpg (47.76 KiB) Zobrazeno 16831 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Kom
No na tom kompresoru ty plastový placky to je vlastně sání do prostoru klikovky je tam závit 3/8 to by se mělo spojit do jedné trubky a strčit to do filtru. Na kompresoru vše zatěsnit a v podstatě by měl bejt v něm přetlakkarel píše:dobrý Miloši, ale co tvoje záliba v brodění
, osobně bych ho dal rozhodně výš a do řekněme zdravějšího prostředí

- Přílohy
-
- Vypínač 1.jpg (56.59 KiB) Zobrazeno 16823 x
-
- Sání kopresor.jpg (57.83 KiB) Zobrazeno 16823 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Re: Přídavný kompresor pro D2
Jaké použiješMiloš II píše: ............ do zadních per budu dávat pomocné měchy ...

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přídavný kompresor pro D2
Je to tu http://www.aztrucks.com/product.asp?pr= ... y_Air_LiftSam píše:Jaké použiješMiloš II píše: ............ do zadních per budu dávat pomocné měchy ...
a tady v akci http://www.youtube.com/watch?v=nzmBzJJlqfo
ale beru je přes Scorpions.uk zároveň s tím budu zdvojovat zadní tlumiče. Miloš II
Milos a naco zdvojene tlmice
.Co ti tvoje nestihaju?

. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
Mam maly poznatok ironman tlmice na D2 2 lift nestihaju ked mas v zadu 5cm podlozky - horny doraz bucha (samozrejme pri extremnej jazde. Preto tam mam Ironman z patrola - je tuhsi a o 1cm dlhsi .
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Kompresor
A je tam, trochu jsem ho kuchnul, očesal od nějakejch disajnovejch detailů. Sání je v pořadí
Miloš II

- Přílohy
-
- Kompresor2.jpg (49.66 KiB) Zobrazeno 16550 x
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Pomcné měchy do pružin
Tak mi je dnes klučina dovezl
není na tom co kuchat
už to asi nestihnu namontit do odjezdu na Romale. Je to v základní verzi bez kompresoru a vzduch. solenoidů (dá se dokoupit) třeba tu http://www.mattsavage.com/acatalog/Air_ ... lpers.html
Miloš II

Miloš II
- Přílohy
-
- Měch 2.jpg (35.16 KiB) Zobrazeno 16502 x
-
- Měch 1.jpg (49.01 KiB) Zobrazeno 16502 x
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Vzduch
Tak je to tam zadek Diska se mi zvednul asi tak o 5cm co to bude dělat se uvidí. Mám natlakováno na 2atm podle papírů to má vydržet až 3atm. No a když sem byl v tom kuchání tak sem si cvičně vyhodil oba diferáky a montím tam tohle http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=3812 pořízeno od kolegy Jezbery
Generálkuji celej podvozek gufera do náprav O kroužky rozvod vzduchu do nárazníků a vzduchojem s ARB solenoidama. Pod sedadlo montím MiniPC pro Ozi atd. Vlastně to už chystám na velkej vejlet. Miloš II

Generálkuji celej podvozek gufera do náprav O kroužky rozvod vzduchu do nárazníků a vzduchojem s ARB solenoidama. Pod sedadlo montím MiniPC pro Ozi atd. Vlastně to už chystám na velkej vejlet. Miloš II
- Přílohy
-
- Hilzna2.jpg (52.77 KiB) Zobrazeno 16359 x
-
- AirLift.jpg (48.61 KiB) Zobrazeno 16359 x
-
- MiniPC.jpg (49.52 KiB) Zobrazeno 16355 x
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Solenoid
Tak ty cívky jsou v podstatě plastový špalky odfuk je směrován dolů max kontakty by mohli podat stížnost na umístnění. Uvidíme co to dude dělat
Miloš II