Příspěvek
od strelec7 » 05 dub 2019 08:28
krásné jaro, že?:) ...tak se mi zhoršila závada, dokonce se samo ukázalo netěsný místo, tedy důvod proč mi padala nafta zřejmě a ne jen padala. Kape mi nebo spíš už teče nafta kolem osičky páky plyny přímo na čerpadle. Mam Bosch, asi jiný se tam nedávalo na 300, že? Jak se to těsní ta osička, měl to někdy někdo otevřený? Nějaký návod jak to rozebrat a nepokazit? případně odkaz k správnému tématu zde? Asi to bude chtít vyndat ven z auta čerpadlo že? Napadlo mě dát o kroužek jen pod tu plechovou páku, do spáry mezi ložisko a osičku, ale jestli to bude stačit. Axiální vůle se mi zdá taky velká v tý ose. Zřejmě tam něco je už vyběhaný asi to těsnění axilání nebo je radiální na osičce někde uvnitř?
nu tak jsem to už zjistil, je tam uvnitř těsnění vypadá to na o-kroužek (youtube) ale otvírat se mi to nechtělo tka jsem to pofušoval a utěsnil zvenku. ta pružinka se tam pěkně blbě vrací ale budu ji tam muset vrátit aby měl plyn správnej tah. dal sem si tam asi moc silný pérko a plyn mám teď těžší než ovládání spojky:)
Pavel