teren ked to vykrizis max na obrubniku pred tescomdiscovery1liptov píše: 02 led 2019 22:04 Som rad ze som dospel k takemu rozhodnutiu , ze som si to vyskusal na vlastnej kozi a presiel si vsetkym a TF a BP su podvozky pre obcastny teren:)![]()
![]()
![]()

Moderátor: Miky_CZ
teren ked to vykrizis max na obrubniku pred tescomdiscovery1liptov píše: 02 led 2019 22:04 Som rad ze som dospel k takemu rozhodnutiu , ze som si to vyskusal na vlastnej kozi a presiel si vsetkym a TF a BP su podvozky pre obcastny teren:)![]()
![]()
![]()
Gibson, rad ti usetrim cas a ak chces mat fakt na dlhe km pokoj, daj celu sadu od OME. Jedine co dobre zvazit, su zataze. Toto je snad najdolezitejsie. Po, budem skromny, desiatkach upravenych off, su najdlhsie trvacne a to ako v zatazi, tak aj v samotnej funkcii struny od OME. BM, TF mi nikdy nejak nasadli a strasne mi pripominali IM, kde po instalovani su tvrde jak das a po par tis.km zmaknu. Musim vsak povedat, ze OME tlmic na zd.napravach u LR zvykne odlomit oko. Treba vsak urobit malu upravu a tusim uz OME aj ponuka nieco pre zlepsenie. Konkretne nam to prasklo u troch aut. S kolegom si vsak nedovolim suhlasit a to ze TF tlmice su na prilezitostny off. Mame vyskusane ich uz predsa len par kusov (nie tie najlacnejsie) a vsetky funguju niekolko desat tisic km. Dokonca si ich chalani kupia opat. Napr TF172-5, TF142-3 tie napriklad davame na plosiny kt vazia cca 3600kg, 130-ky a pod.gibson píše:za mna tlmice OME ale pruziny idem len skusat bermach takze nech sa vyjadria skusenejsi