Sosnová 17.-19.října
Moderátor: Miky_CZ
- miso
- tel.: 00421 905 865 146
- auto: def 110 300 tdi
sosnova 08
pani rad by som sa tiez zucastnil sosnovej ,pozeram ze zatial budem hajit slovenske farby sam.defender 110 tdi
mišo ja by som aj isiel ale ideme na trial do rakuska . ale mozno sa sa tom este nieco zmeni , dam vediet.
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
Re: sosnova 08
Klidně dojeďte na posledním srazu v Sosnové bol zo Slovenska iba Doďo, ale moc rádi tam uvidíme viacej chalanovmiso píše:pani rad by som sa tiez zucastnil sosnovej ,pozeram ze zatial budem hajit slovenske farby sam.defender 110 tdi
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Možná by nebylo špatné, třeba už jen pro výměnu zkušeností, a snad i motivační, dát ke jménu u seznamu i model LR se kterým dotyčný účastník dojede, protože ne všichni se znají. Mne osobně zajímá, kolik dojede DeFeeků, jinýho zase kolik Discovery TD5, dalšího, jestli bude k vidění někdo s dědkem apod. To by mohlo jít dopsat?
- radek-free
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Tak když přijede i Renek, tak to si zas svlažíme hrdlo jak v PřešticíchRudaK píše:Možná přijede i kouzelník( Stavros a Renek )
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Alfe, dej sem někde pár fotek, tvého nového DeFecka. Já to tady nemůžu nikde najíd.ALF píše:Možná by nebylo špatné, třeba už jen pro výměnu zkušeností, a snad i motivační, dát ke jménu u seznamu i model LR se kterým dotyčný účastník dojede, protože ne všichni se znají. Mne osobně zajímá, kolik dojede DeFeeků, jinýho zase kolik Discovery TD5, dalšího, jestli bude k vidění někdo s dědkem apod. To by mohlo jít dopsat?
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
MOPADŽI píše:Tak když přijede i Renek, tak to si zas svlažíme hrdlo jak v PřešticíchRudaK píše:Možná přijede i kouzelník( Stavros a Renek )
Tak abychom z té soboty něco měli
![]()
![]()
Dobrej pocit.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak Rudo, ranní sobotní pocit bude určitě dobrej
Hlava, zelená barva a tak 
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Pane Mopadži (tak nějak znělo oslovení ve filmuALF píše:Alfe, dej sem někde pár fotek, tvého nového DeFecka. Já to tady nemůžu nikde najíd.
Tož jdu hledat. Sem to asi přehlíd. Beru tedy brýle - doufám že to najdu
-
Dudo
- tel.: +421905916799
- auto: RR L322 TDV8
Re: sosnova 08
No ked ste ma uz spomenuli tak sa hlasim samozrejme aj teraz. Uz mam prislubenneho dalsieho ucastnika z Ba na DII a mozno este Mischo DII V8 a este uvdime co povie Discork DI. No uvidime kto sa nakoniec prida. Ahoj Ďuďokarel píše:Klidně dojeďte na posledním srazu v Sosnové bol zo Slovenska iba Doďo, ale moc rádi tam uvidíme viacej chalanovmiso píše:pani rad by som sa tiez zucastnil sosnovej ,pozeram ze zatial budem hajit slovenske farby sam.defender 110 tdi
Ex:Discovery 2, TD5 2003
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Dost velký, abys De Feeka našel i bez dioptrií jednu fotku jsem poslal i sz[/quote]ALF píše:Tož jdu hledat. Sem to asi přehlíd. Beru tedy brýle - doufám že to najdu![]()
Tak jsem to našel. Pěkný kóóósek. Taky jsem ti poslal SZ.