Tak se někdy stavte u nás na dědině.JulieZvire píše: 07 úno 2019 18:13 Svody to nejsou, byl to jiný zvuk.
Jo, pán je divnej, zjistila jsem, že prodává i jiné auto a ještě prsaté figuríny na oblečeníJe trochu zvláštní, ale třeba má prostě jen krizi, finanční, nebo středního věku, to nedokážu posoudit...
![]()
Hanysovo Disco jsem viděla. Ale má to prej někdo zarezervované a ještě to stejně ladí. A já bych to auto ráda brzo. Respektive hned jak se zbavíme té podělané chřipky, co si doma pořád mezi sebou přehazujeme.![]()
Co se týče offroadfora - ano, dotaz jsem položila obecně na Landcruisery, zajímalo mě to. Zvěsti o kazivosti LR jsou hrozivé, zatímco LC mají držet a mít lepší jízdní vlastnosti, teda prej... Nikdo mi ale nebyl pořádně schopný nic říct. A ani mě to auto nijak nenadchlo a nepřesvědčilo. Takže na to asi kašlu. Navíc, když už se něco pokazí, radši bych to řešila tady, v tomto super kolektivu, kde lidi mluví k věci a nemají jen blbé poznámky. Což mi ovšem připomíná poznámku ke kerosinu. Nevím o co ti jde, kde to beru je přece moje věc. Na přítele nic nepráskám. Pohybuju se v kolektivu lidí, jejichž životem jsou především letadla. Ať už jsou to piloti, instruktoři, mechanici... Sama si dělám piloťáky a ráda chodím pomáhat do leteckého muzea (taky se hrabat ve šrotech, ehmm pardo, unikátních kouscích z minulého století) protože je tam parta fajn lidí a mám ráda vojenskou techniku. Tak jsem ostatně poznala i přítele
![]()
Jo a je mi tu o rok míň, protože tu mám zadané přesné datum narozenin a jsem narozená až v březnuNěkdo ještě nějaké zbytečné otázky?
http://www.leteckemuzeum.eu/#utm_source ... z-13066751
Trošku se okolo toho motám.