Ahoj
Delsi ramena jsou tam hlavne proto ze jsem nechtel, aby mi drzaky ramen koukali pod rám a vzadu i kuli križení, s pomoci +4" tlumicu to kříži celkem dobre viz strana 17 v tomto vlakne. Co na fotkach neni videt je i předelany triangel na unibal ktery je navic v trianglu otocny v kluznem lozisku a zcela jinak zauhlovana naprava kuli kardanu. Puvodne tam bylo 1,5 stupne porti svislé rovine ted je tam 22,8 stupne. Co se tyká předních ramen nad napravou tak je to proto jak psal Karel aby byla vetsi světlá výška pod vetší části napravy a neni samozrejmne tolik namahany silentblok v ramu diky mensimu uhlu. Križeni predni napravy je limitovano práve konstrukci jak zde nekdo psal, uz jsem take zkousel, ze jsem predni cast ramene odrizl a udelal z toho 4 link a opravdu to krizilo jako zadek opet viz strana 17 ale bylo to naprosto sílene, nedalo se s tim vubec jezdit v kazde zatacce jsem drhnul zrcatkama o zem jak zavodnik na motorce, v terenu jsem si musel neustale menit trenky protoze se auto vzdy naklanelo 2x tolik co bez teto upravy. Nakonec mam obě špéry takze zase nepotrebuji aby to křížilo ve predu jako v zadu.
Co sew tyce nadrze tak ja ji pred 4-5 lety posouval o 5cm nahoru noo tak jsem ji ted zase pustil o kousek niz

. Ja na ni koukal ale ona je i jinak pridelana k ramu a musel bych ho prevarovat a uz ho mam pozinkovanej a tak jsem to zavrhl