Suchý 2008
Moderátor: Miky_CZ
Suchý 2008
No není to paráda?
Pro zájemce a zvědavce více fotek zde http://juleskah.rajce.idnes.cz/Suchy_2008/#album
Pro zájemce a zvědavce více fotek zde http://juleskah.rajce.idnes.cz/Suchy_2008/#album
- Přílohy
-
- V akci
- S124.jpg (138.91 KiB) Zobrazeno 6192 x
-
- Ještě čistej
- Suchý.jpg (134.96 KiB) Zobrazeno 6192 x
DEF DEF!
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Re: Suchý 2008
...dobryPavel píše:Není škoda jezdit jedničkou v terenu,neničí se?Rover píše:Krása!!! Čípak to je ta jednička, tu asi neznám...

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Nádhernej pradědeček s I. Ten si zasloží i správného páníčka a paničku, aby se mu neubližovalo
A to bezesporu jste, wiť Gabinko

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Zajeď si ve fóru na LR 88, 109... tam to kluci mají vystavené.Gábinka píše:Myslím, že by to šlo...a kde se o tom workshopu dozvím víc?Rover píše:Gábinko, taková krása a ty jí máš doma... nechcete přijet na náš workshop meeting do Bělče?
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Suchý 2008
Krásné autíka, krásné fotečky a jiště super partaGábinka píše:No není to paráda?

Mopadži, to si piš, že jsme pro S1 ti nejlepší páníčci. Ale nezapomínáme, že je to LAND Rover a ne nějaký naleštěný výstavní exponát. Takže jen po silnicích s ním jezdit nehodláme, protože jízda v něm je skutečný zážitekMOPADŽI píše:Nádhernej pradědeček s I. Ten si zasloží i správného páníčka a paničku, aby se mu neubližovaloA to bezesporu jste, wiť Gabinko
![]()
![]()

DEF DEF!
Trošku jsem prošla tu sekci LR 88, 109... , našla jsem sice pozvánku do Bělče, ale stále nevím, která Bělěč to je - asi to nebude tady ta za TišnovemMOPADŽI píše:Gábinka píše: Zajeď si ve fóru na LR 88, 109... tam to kluci mají vystavené.

Problém je v tom, že S1 nemáme na značkách a jet tam s vlekem, aby tam jen tak stála na vleku, to by nás asi trochu trápilo

DEF DEF!
- Land Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Je to Běleč kousek od Křivoklátu.
Já tam taky nejezdím svým dědkem, ale Discoverou.
Spíš než o poježděni, je tento sraz o pokecu se stejnými blázny o starých Land Roverech a nejen o nich.
Spíš než o poježděni, je tento sraz o pokecu se stejnými blázny o starých Land Roverech a nejen o nich.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
TOŤ MÚJ NÁZOR GábiGábinka píše:Mopadži, to si piš, že jsme pro S1 ti nejlepší páníčci. Ale nezapomínáme, že je to LAND Rover a ne nějaký naleštěný výstavní exponát. Takže jen po silnicích s ním jezdit nehodláme, protože jízda v něm je skutečný zážitekMOPADŽI píše:Nádhernej pradědeček s I. Ten si zasloží i správného páníčka a paničku, aby se mu neubližovaloA to bezesporu jste, wiť Gabinko
![]()
![]()
, ale to co se Defem110 TDI si s ním samozřejmě nedovolíme!

(mně ti dědci a pradědci hryžou ve svědomí čím dál víc

- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Pojedeš tam JirkoLand Jirka píše:Je to Běleč kousek od Křivoklátu.

- Land Jirka
- Kontaktovat uživatele:
No moc tomu nerozumím a Alfa (zatím) neznám... co má kdo proti ježdění stařečků v lehčím terénu? Ale jak to tady tak pročítám, řekla bych, že jsou dva tábory - jedni si to chtějí užít se vším všudy (samozřejmě s náležitou péčí) a jiní si dědečky jen leští a hýčkají. Je to tak nějak?
A když je to s tou Bělčí tak...tak to by jsme možná přijeli bez starouška, jen tak výlet Defikem, jestli tedy mají povolený vstup i batolata
, no musím to prokonzultovat s mužíčkem.
Ale Rover už se dlouho neozval a jemu šlo především o S1...tak jsem na rozpacích
A když je to s tou Bělčí tak...tak to by jsme možná přijeli bez starouška, jen tak výlet Defikem, jestli tedy mají povolený vstup i batolata

Ale Rover už se dlouho neozval a jemu šlo především o S1...tak jsem na rozpacích

DEF DEF!
Už jsem tady, natíral jsem vrata a dělal na všech pěti autech...
Gábinko v Bělči jste vítaní i bez jedničky, stačí když pokecáme, můžete samozřejmě přijet i Defíkem. Pokud máte malé dítě dá se domluvit přespání v Krytenově obytné části statku, má dvě malé holčičky, takže v pohodě. Vím, že to není z Brna zrovna nejblíž, ale říkal jsem si, že když máte takového krasavce (takové krasavce), že by stálo za to pokecat a možná i pro Vás by bylo zajímavé se podívat na jedničky co jsou na statku a na renovace (momentálně hlavně S2), které se v dílně dělají. Měl by být přítomen i Martin T, který je takový CZ jedničkový guru. Krytenův statek je zřejmě nejvýznamnější renovační centrum starých LR v ČR (nechci nám dělat skrytou reklamu to ne, jsou tady kluci, kteří dělají taky moc hezky Eliott, Land Jirka, i pár lidí co si dělají jen sami pro sebe, ale v Bělci renovace frčí v poměrně rozsáhlých dimenzích).
Jinak Workshop Meet funguje tak, že se odehrává v z většiny vyklizené dílně, každý přiveze nějaké jídlo a pití, navzájem se o to podělíme, grilujeme, kecáme, potom nějaké promítání na plátno, no a v pozdních nočních hodinách, když mně přemůže mé horší druhé já, tak provádím různé pohybové kreace..., prostě bývá docela sranda...
Prostě takové setkání pacientů, kteří jsou napadení "virem zeleného oválu" (převažují staromilci, jak říkáme dědkaří - tedy Ti co mají Series LR - dědky), pohodoví, normální lidi, kteří mají stejného koníčka a podobný pohled na život a hlavně, kteří si nic nehrajou a jsou v pohodě.
Takže asi tak...

Gábinko v Bělči jste vítaní i bez jedničky, stačí když pokecáme, můžete samozřejmě přijet i Defíkem. Pokud máte malé dítě dá se domluvit přespání v Krytenově obytné části statku, má dvě malé holčičky, takže v pohodě. Vím, že to není z Brna zrovna nejblíž, ale říkal jsem si, že když máte takového krasavce (takové krasavce), že by stálo za to pokecat a možná i pro Vás by bylo zajímavé se podívat na jedničky co jsou na statku a na renovace (momentálně hlavně S2), které se v dílně dělají. Měl by být přítomen i Martin T, který je takový CZ jedničkový guru. Krytenův statek je zřejmě nejvýznamnější renovační centrum starých LR v ČR (nechci nám dělat skrytou reklamu to ne, jsou tady kluci, kteří dělají taky moc hezky Eliott, Land Jirka, i pár lidí co si dělají jen sami pro sebe, ale v Bělci renovace frčí v poměrně rozsáhlých dimenzích).
Jinak Workshop Meet funguje tak, že se odehrává v z většiny vyklizené dílně, každý přiveze nějaké jídlo a pití, navzájem se o to podělíme, grilujeme, kecáme, potom nějaké promítání na plátno, no a v pozdních nočních hodinách, když mně přemůže mé horší druhé já, tak provádím různé pohybové kreace..., prostě bývá docela sranda...
Prostě takové setkání pacientů, kteří jsou napadení "virem zeleného oválu" (převažují staromilci, jak říkáme dědkaří - tedy Ti co mají Series LR - dědky), pohodoví, normální lidi, kteří mají stejného koníčka a podobný pohled na život a hlavně, kteří si nic nehrajou a jsou v pohodě.
Takže asi tak...

Country boy...