Díky

Funguju
To není uvedeno, je to neznačková náhradaDaim0nd píše: 25 úno 2019 12:52 Tak to už je pak jinde noJen pro mě to auto nemá takovou hodnotu abych dal za něco takového tolik peněz. Známej mi počítal kolik by vyšlo předělat plastovou část na hliníkovou a s tou cenovkou se dostanu na 1900 Kč komplet... Životnost bude určitě menší jak když si ho necháš celý vyrobit, ale jinak si myslím že bude za málo peněz hodně muziky.
Kdo vyrábí ten radiátor STC3261 který máš na stránkách?
vsak prave preto, lebo lepsie drzi ako original.Daim0nd píše: 25 úno 2019 20:12 Gumičky 3mm??? ty jsem vzal original LR, proc 3mm???
A ten moment na utažení je teda suprovejtak akorát... přesně z těhlech důvodu bych to radši předělal klasicky na hadice a spony.
Místo tam skoro žádné není a ja tam mam ještě řešit nějaký moment...
A máte nějaký typ kdo by ho dokázal kvalitně vyrobit tak aby měl dva vývody na které se rovnou nasadí hadice? Čeká mě také výměna a o - kroužkům moc nevěřím.eliott píše: 25 úno 2019 12:18 Až se odhodlám řešit ten můj, nechám si ho asi udělat na míru mosazný.
tipoval by som, ze akakolvek firma venujuca sa vyrobe chladicov na mieru. Otazne ale je, ci to budes ochotny zaplatit. Ja tipujem viac ako cena noveho radiatora s tesneniami a pracou.MH1 píše: 06 bře 2019 11:23 A máte nějaký typ kdo by ho dokázal kvalitně vyrobit tak aby měl dva vývody na které se rovnou nasadí hadice? Čeká mě také výměna a o - kroužkům moc nevěřím.
tak naschval som kontroloval stare fotky a ja som menil radiator v roku 2012 na svojej P38. Takze 7 rokov uz to funguje zarucene bez problemov. Ostatne co som robil tiez nehlasili problem. a nemam problem ani s odvzdusnovanim...Daim0nd píše: 07 bře 2019 08:39 Zde odkaz na návod jak na implantaci radiátoru z audi. Za mě super řešení, ale s jedním obrovským problémem. Vývody v dolní části chladiče a tedy problém s odvzdušněním.
http://paulp38a.com/range-rover-p38/hea ... ment-audi/