Kdo vyjede víc?

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
teslo

#21 Příspěvek od teslo » 14 říj 2008 09:28

RudaK píše:
karel píše:Ono celý tento příspěvek je velmi relativní, podle mého dost záleží i na tom který typ auta pojede jako první a samozřejmě nejvíc záleží na řidiči :!:

PNEU !!!! Ale nejdůležitější je fakt spojnice mezi pedálem a volantem. :!:
Mate pravdu.
Zakladny predpoklad su uplne seriove auta...a tym padom sa bavime naozaj len v cisto teoretickej rovine( pretoze nikto z nas uz cisto seriove auto nema). A prehovorit dvoch sialencov, ktori uplne seriove auta vlastnia( asi s nejakeho dovodu - mne vychadza ze ho nechcu nicit v terene), aby auta isli testovat do terenu je asi nerealne.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od motohanz » 14 říj 2008 11:13

tak abych se pridal, mel jsem cca pre 4 lety pujcenou D2 ve Spindlu a na zaklade toho jsem si pak koupil D1... stejny kopec v prakticky stejnych podminkach naklouzanym snehu s wrangler AT gumama...D2 nevyjela(nemela mezinapravu) D1 ano obojí automat, proto bych rekl ze za urcitych podminek vyjede vice D1 A tam jde zas staka D1 tam jsem profrcel s Grandem Cherokee jak po masle jelikoz mel samosvor..... :oops:
Přílohy
opt_IM004286.JPG
opt_IM004286.JPG (45.18 KiB) Zobrazeno 1251 x
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

Odpovědět