Je to děrovaný a nemám problém. Dokonce se to čistí úplně samo. A nikde sem se nezasekl.

Ten Jirkův z něho asi vychází.
Moderátor: Miky_CZ
díry jsou vždy kvůli větrání.habakuk píše: 20 čer 2018 20:54 Nějak nechápu souvislost z krytováním auta z nezávislým zavěšením a D2 která zůstane vyset na difech, ale to je fuk.
Že někdo děla děrované krytováni neznamená, že to děla dobře.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Díky za vysvětlení!marsant píše: 08 dub 2019 21:42 Trochu jsem koukal na zahraniční fóra, kde to parta taky řeší a toto je prý jedno z ofiko vyjádření LR
k těm závažím ...
"Land Rover's Integrated Body-frame construction marries a hydroformed-steel ladder frame to a highly rigid monocoque body. The benefits are exemplary collision performance, efficient packaging, the stiff platform needed for superior handling and maneuverability, and a composed cabin environment. Miniature dampers between the frame and body at mounting points and a tuned mass damper located at each corner of the vehicle help block the transmission of noise, vibration, and road harshness into the passenger cabin."
... "pomáhají blokovat přenos hluku do kabiny, vibrace a nerovnost cesty/terénu" ...
Taky mě to zajímá ale Drak neví. Až bude čas kouknu na toVladicek píše:Zeptám se blbě - jak to vykuchnout? Co se musí všechno odmontovat?
A šlo to normálně vytáhnout ven bez prizvednuti budky pac se mi zdá že to není možné. Nad ramem není moc mistamaniac píše:Já už to tam nemám cca 5 let, ale jestli si pamatuji tak to držel jen 12ka šroub.
Šroub ano ten je dostupný ale to závaží je ve tvaru U a nejsem si jist zda půjde jakoby horem vyhaknoutRomanPatrol píše:Mám pocit, že ten šroub je z boku.
Když jsem to zkoumal pár měsíců zpět, tak to tak na mě taky působilo = že to není nějak speciálně uchycený, ale nad tím je málo místa aby to šlo vyháknout.Rennie píše: 10 dub 2019 11:50Šroub ano ten je dostupný ale to závaží je ve tvaru U a nejsem si jist zda půjde jakoby horem vyhaknoutRomanPatrol píše:Mám pocit, že ten šroub je z boku.
To závaží je na dva díly a drží právě tím dlouhým šroubem. Sice jsem to nedělal já, ale myslím, že to šle bez zvedání boudy. Tedy povolit šroub a ta U kovadlina se rozpadne na dva díly.Rennie píše: 10 dub 2019 11:50Šroub ano ten je dostupný ale to závaží je ve tvaru U a nejsem si jist zda půjde jakoby horem vyhaknoutRomanPatrol píše:Mám pocit, že ten šroub je z boku.
Máš nafoukáno opraveno a připraveno tak radši už nic nerozebírej za chvíli je odjezdkaligula píše: 10 čer 2019 20:43 Jsmemohli u me lehnout pod auto, nebo muzu jeste ted sedimna terasce v monterkach